Tejlor Svift objavljuje novi album u ponoć

"Intuicija mi kaže da ako stvorite nešto što volite, jednostavno treba da ga pustite u svet. Takva doza neizvesnosti je nešto što mogu da prihvatim", izjavila je pevačica

  • 1
Tejlor Svift Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Tejlor Svift će svoj osmi studijski album Folklore objaviti noćas - u ponoć.

Ona je na društvenim mrežama objavila da je album bio jedan od njenih mnogih planova za 2020. godinu, uključujući i nekoliko nastupa u cilju promocije prošlogodišnjeg albuma Lover, ali je sve moralo biti odloženo zbog pandemije korona virusa, piše Rolling Stone.

Tejlor je napisala i snimila sve pesme predstojećeg albuma u toku poslednja četiri meseca u karantinu, uz pomoć Arona Desnera, Bona Ajvera, Vilijama Bouerija i Džeka Antonofa.

Nekoliko sati pred ponoć, Svift će objaviti i spot za pesmu Cardigan. Napisala je i režirala je spot, dodavši da je ceo projekat snimanja nadgledao medicinski inspektor, da su svi nosili maske, nisu prilazili jedni drugima, a čak je i sama sebi nanela šminku i napravila frizuru.

- Folklore je novi album pesama u koje sam smestila sve svoje snove, hirove, strahove... Da se pandemija nije desila, verovatno bih previše razmišljala o tome kad bi bilo "savršeno vreme" za objavu, ali vreme u kom živimo govori mi da ništa nije zagarantovano – izjavila je Tejlor i dodala:

- Intuicija mi kaže da ako stvorite nešto što volite, jednostavno treba da ga pustite u svet. Takva doza neizvesnosti je nešto što mogu da prihvatim.

Na Folklore-u će se naći pesme: The 1, Cardigan, The Last Great American Dynasty, Exile (feat. Bon Iver), My Tears Ricochet, Mirrorball, Seven, August, This Is Me Trying, Illicit Affairs, Invisible String, Mad Woman, Epiphany, Betty, Peace, Hoax, kao i bonus numera The Lakes.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA