≫ 

Nikad jača: Bijonse večeras objavljuje film "Black Is The King", a fanovima je spremila iznenađenje

U filmu se pojavljuju i supermodel Naomi Kempbel, Tina Nouls-Loson, oskarovka Lupita Njong, pevačica Keli Rouland, kao i Farel, Jay-Z

  • 0
Bijonse "Black Is The King" / Foto: Promo

Bijonse večeras objavljuje "Black Is The King", prateći dokumentarac koji je obeležio rad na muzičkom albumu za Diznijev animirani film “Kralj lavova: Dar “, čija premijera je bila pre godinu dana.

U njemu je učestvovala impresivna lista izvođača i kreativaca.

Film, koji se fokusira na Bijonse, njenu muziku i učešće u filmu “Kralj lavova”, snimljen je na različitim atraktivnim lokacijama u Los Anđelesu, Njujorku, južnoj i zapadnoj Africi, Londonu i Belgiji. Sa svih ovih mesta dolazi neverovatna ekipa glumaca i plesača, koja je uticala na bogatu i vibrantnu koreografiju filma, praćenu fantastičnim vizualima.

Od večeras ovaj dokumentarac biće dostupan na servisu Dizni +, uz originalne video spotove koji prate kompozicije “Brown Skin Girl”, (u kome se pojavljuje njena ćerka Blu Ajvi), “Mood 4 Eva” i “My Power”. U filmu se pojavljuju i supermodel Naomi Kempbel, Tina Nouls-Loson, oskarovka Lupita Njong, pevačica Keli Rouland, kao i Farel, Jay-Z, i mnogi izvođači koji su gosti sarađivali sa pevačicom na albumu "The Gift".

Na albumu koji prati dokumentarac "Black Is The King", "The Lion King: The Gift" (Deluxe Edition) nalazi se 14 kompozicija sa albuma "The Gift" koji je pevačica objavila prošle godine, kao i dve bonus pesme “Black Parade” (produžena i standardna), kao i novi remiks “Find Your Way Back”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA