Koncert grupe Negativ u BitefArtCafe-u

Ivana i momci iz grupe nastavljaju sa koncertnom turnejom povodom 20 godina karijere

  • 1
Negativ, Ivana Peters Foto: ATA Images

Domaća rok grupa Negative, nakon odlaganja usled pandemije korona virusa, održaće koncert u četvrtak, 3. septembra, u klubu BitefArtCafe na Kalemegdanu.

Nakon rasprodata dva koncerta krajem 2019. u zimskom klubu BitefArtCafe, Negative je ponovo na letnjoj sceni Bitefa - Summer Stage, blizu teniskih terena na početku Kalemegdana.

Liderka benda Ivana Peters se posle pauze u velikom stilu vraća na muzičku scenu kao prva dama ovog rok sastava, ali i kao deo povratničke dens pop atrakcije 90-ih godina TAP 011.

Sa oba popularna sastava nastupala je na Beer fest-u 2019, kada se ispred bine okupilo skoro 100.000 ljudi, na oba nastupa.

Ivana i momci iz grupe nastavljaju sa koncertnom turnejom povodom 20 godina karijere, a kako su članovi grupe rekli, u takvom prostoru Bitef-a daleko je bolja i bliskija komunikacija sa publikom.

Peters nastupa paralelno i sa muzičarkom Anom Stanić u projektu akustičnog dueta, kao i sa Ðorđom Davidom na njegovim koncertima sa bendom Death Saw.

Negativ, Ivana Peters Foto: ATA Images

Negative za sobom ima četiri studijska albuma i dugi staž turneja i koncerata u prestonici (Hala sportova, Kalemegdan, Letnja bašta SKC…) i celoj zemlji.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    1. septembar 2020 | 12:56

    Dok onaj selektor u pokusaju na toj funkciji necu ih gledati i da u zlatnim dresovima igraju.Gubljenje vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA