≫ 

"Nemoguće joj je odoleti": Futuristička pesma zbog koje je ceo svet čuo za Kajli Minog

- Ovo je jedan od najređih trenutaka u pop istoriji: uglađen, stilizovan i šik, i neverovatno plesni, ali sa mračnijim elementima skrivenim pred očima - zapisao je kritičar Everet Tru za "The Guardian"...

  • 0
Kajli Minog Printskrin: YouTube/Kylie Minogue

La, la, la, la, la, la, la, la... odjekivalo je celim svetom te 2001. godine kad se pojavila "Can't Get You Out of My Head", dens-pop-disko numera Kajli Minog, koja se "vrtela" po svim .

Pesma je bila uvodni singl za Kajlin osmi studijski album, "Fever", koji je iznedrio i čuvene "In Your Eyes", "Love at First Sight" i "Come into My World".

Kajli Minog Printskrin: YouTube/Kylie Minogue

Odmah po objavi, "Can't Get You Out of My Head" je postao momentalni uspeh, a kritičari su hvalili njegovu produkciju i komercijalnu privlačnost. Singl je zauzeo prvo mesto na top listama Australije, Austrije, Belgije, Francuske, Nemačke i mnogih drugih zemalja, ukupno prodavši 5 miliona primeraka. Ceo svet je đuskao uz Kajli, a mnogi su prvi put čuli za njeno ime, iako je muzičku karijeru gradila od osamdesetih.

U provokativnom muzičkom spotu, Kajli se pojavljuje sa futurističkim plesačima, a njen beli kombinezon je postao modni presedan.

- Pesma opravdava svoj naziv - napisao je Džim Farber za Entertainment Weekly.

- Ovo je jedan od najređih trenutaka u pop istoriji: uglađen, stilizovan i šik, i neverovatno plesni, ali sa mračnijim elementima skrivenim pred očima - dodao je kritičar Everet Tru za The Guardian.

Kajli Minog Printskrin: YouTube/Kylie Minogue

- Pesma je pevljiva i "nabijena" elektricitetom da joj je nemoguće odoleti - istakao je Tim Sendra iz AllMusic.

Vratite se kroz pop istoriju, u vreme kad je skoro svaka objavljena numera bila kvalitetni hit, i poslušajte "Can't Get You Out of My Head":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA