≫ 

Odložen koncert Nipplepeople: Uskoro novi datum nastupa

Sve do sada kupljene ulaznice za beogradski koncert Nipplepeople ostaju važeće i nije ih potrebno menjati

  • 0
Nipplepeople Nipplepeople / Foto: Promo

Koncert elektro pop dua Nipplepeople, najavljen za 12. septembra (21:00) u prostoru “Barutane” u Beogradu, odložen je, a novi datum biće saopšten uskoro.

Za Nipplepeople u Beogradu odavno vlada daleko veće interesovanje publike od trenutno obaveznog ograničenja od 500 posetilaca, uslovljenih pandemijom Kovid-19.

- Uprkos svim našim naporima, tehnički nismo mogli da pronađemo način kako da u ovom trenutku i ovim uslovima (razmak od 1,5, metra, sedeća mesta) organizujemo koncert na odgovarajući način i za publiku i za izvođače - javili su organizatori.

Sve do sada kupljene ulaznice za beogradski koncert Nipplepeople ostaju važeće i nije ih potrebno menjati.

Vlada Srbije donela je 6. avgusta 2020. godine Uredbu o ponudi važenja kupljenih ulaznica za kulturno-umetnicke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti Kovid-19, kojom se uređuju načini i uslovi pod kojima se može ponuditi odgovarajuća zamena, odnosno nadoknada za kupljenu neiskorišćenu ulaznicu.

U skladu sa tom Uredbom organizator nudi kupcu ulaznice mogućnost da je iskoristi tokom narednog održavanja manifestacije ili za neku drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji, najkasnije do 31. decembra 2021. godine. Treća mogućnost je povrat novca nakon održavanja koncerta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA