≫ 

Amira Medunjanin o novom albumu, Tomi i Silvani: "Gladna sam nastupa već šest meseci"

Čuvena umetnica svetskog renomea otkrila nam je kako se nosila sa prekidom koncerata koji je donela korona, nevidljivom publikom, i još mnogo toga

  • 0

Iako su u toku pripreme za večerašnji onlajn koncert jubilarnog izdanja Arsenal festa, legenda tradicionalne muzike, Amira Medunjanin, izdvojila je vremena da popriča sa ekipom Telegrafa.

Bilo je neizbežno spomenuti zabranu javnih okupljanja, izazvanu koronom, koja je dovela do toga da su koncerti neodrživi.

- Teško je nama izvođačima, koji smo navikli da nastupamo pred ljudima, da imamo tu razmenu energije, to hranjenje duše - Ja sam gladna već šest meseci - rekla je Amira.

Takođe je pričala o svom novom albumu, "Za njega i nju", u potpunosti posvećenom opusu Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić.

- Ja sam želela da se odužim njima, za sve ono što su oni dali meni - objašnjava.

Uz to je i najavila tri koncerta u Kombank Areni, koji bi trebalo da se, uz sve preventivne mere i preporuke Kriznog štaba, održe 10. 11. i 12. oktobra ove godine.

Šta je sve diva sevdalinki imala da nam ispriča, pogledajte u videu na početku ovog teksta.

I ne zaboravite, prenos koncerta Amire Medunjanin večeras od 21 sat možete ispratiti na ovom linku: https://www.facebook.com/arsenalfestofficial/

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA