≫ 

Ališa Kiz objavila novi album, koji je nazvala svojim imenom: "Udobno mi je u sopstvenoj koži"

Prepun soul zvuka i senzualnosti, novi album je pozivnica za jedno introspektivno putovanje...

  • 0
Alicia Keys, Ališa Kiz

Foto: Profimedia/AFP

Dobitnica 15 Gremi nagrada, svetski priznata umetnica i pevačica, Ališa Kiz, objavila je novi, sedmi studijski album, jednostavno nazvan "Alicia".

Prepun soul zvuka i senzualnosti, novi album je pozivnica za jedno introspektivno putovanje, sa 15 novih pesama koje najbolje oslikavaju mnoga lica ove multitalentovane kompozitorke i njen pogled na život.

- Ovaj album nosi posebnu energiju, otelotvorenje je svega što volim u vezi muzike i umetnosti, u sadašnjem trenutku u mom životu - objašnjava Ališa.

Ona je istakla da je uzbuđena što će preko ovih tonova, stihova i melodija, biti spojena sa ljudima širom sveta.

- Nazvala sam album mojim imenom jer sam se tako osećala u studiju dok sam ga snimala. Udobno mi je u sopstvenoj koži, prihvatila sam sve svoje različitosti stvarajući ove pesme. Ovo je najiskrenija verzija mene, a nadam se da to mogu da prenesem, kao osećaj i na sve koji album budu slušali - kazala je Ališa.

Ališa je unazad mesecima najavljivala novi album singlovima koji su vrlo brlo našli svoj put do radio stanica i slušalaca.

Pri kraju prošle godine prvo smo čuli duet sa Migelom, "Show Me Love", koji je postao jedanaesti po redu #1 singl Ališe Kiz na Bilbordovoj listi singlova.

Nakon toga usledila je "Time Machine" i kao finalna pesma pred nadolazeći album,"Perfect Way To Die", koju je Ališa posvetila nevinim crnačkim žrtvama policijske brutalnosti.

Kiz planira svetsku turneju "Alicia: The World Tour", koja če početi tek narednog leta, zbog globalne pandemije.

Video: U njih su sve oči bile uprte na Met Gala balu

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA