• 0
 ≫ 

Dobar život uz muziku: Bane Lalić i MVP s drugarima predstavljaju album NA SLOBODI

 ≫ 

U narednih mesec dana samo na Telegrafu moći ćete da uživate u kombinovanim snimcima pesama koje su snimljene u zanimljivom ambijentu istorijskog studija 6 PGP-RTS-a, kao i u akustičnim verzijama pesama snimljenim studiju Telegraf musica

  • 0
Bane Lalić

Bane Lalić i MVP / Foto: Bane Lalic & MVP

U okviru projekta Love&Live Telegraf music najavljuje jednog od najpozitivnijih muzičara na ovim prostorima, Baneta Lalića. Bane Lalić i MVP ljubiteljima dobre muzike i pozitivne energije predstavljaju dugo očekivan koncert s prijateljima, a u narednih mesec dana samo na Telegrafu moći ćete da uživate u kombinovanim snimcima pesama koje su snimljene u zanimljivom ambijentu istorijskog studija 6 PGP-RTS-a, kao i u akustičnim verzijama pesama snimljenim studiju Telegraf musica.

Prisutni drugari, mnogobrojne poznate ličnosti, uživali su u mini koncertu na kom je predstavljen album „Na slobodi“.

- Svaka nota ima svoju boju, frekvenciju i vibraciju, i svi to prihvatamo na univerzalan i subjektivan način. Sloboda je to subjektivno, a ovaj album posvećujem svim ljudima koji bez rezerve prate svoja osećanja - izjavio je kantautor Bane Lalić i dodao:

- Muzika je najkompleksniji medij i dok je slušamo prolazimo kroz razna raspoloženja. Koncert otvaramo pesmom „Igraj sad, nije bitno ko svira" sa kojom apelujemo svim autorima da vode računa na koji način se izražavaju kroz muziku. Industrijalizacija muzike nas sve više udaljava od samog korena i istine koje je jedini preduslov za prava i velika umetnička dela.

Bane Lalić

Bane Lalić i MVP / Foto: Bane Lalic & MVP

- Danas se tehnologija koristi pogrešno u cilju kratkoročnog i materijalnog zadovoljstva dok sa druge strane ostavlja velike duhovne praznine u samom čoveku te nas razdvaja, a nespaja! Naša muzika će uvek bezkompromisno predstavljati istinu, a ovaj koncert mi je posebno drag zbog prijatelja sa kojima smo delili energiju tog predivnog dana - zaključuje Bane Lalić.

Uživajte u prvoj pesmi "Igraj sad" i po celu noć i celi dan širite, kako Bane voli da kaže, "duh zajedništva i ljubavi kroz muziku“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima