Niko nije očekivao ovakav spoj: Gorillaz, Elton Džon i 6lack snimili spot za pesmu "Pink Phantom"

"Song Machine: Season One" čini niz drugih saradnji prošaranih zvezdama s Robertom Smitom iz The Cure, pevačicom St. Vincent, Piterom Hukom, Skeptom, Kanoom i mnogim drugima...

  • 0
Elton Džon Printskrin: YouTube/Gorillaz

Muzički sastav Gorillaz već mesecima objavljuje singlove u sklopu svoje serije Song Machine, koja je kulminirala novim albumom Song Machine: Season One – Strange Timez.

Animirani likovi Dejmona Albarna ovog puta našli su se zajedno sa Eltonom Džonom i reperom 6lack na novom singlu Pink Phantom, prenosi Headliner.

- Dejmon me je pitao da uradimo nešto zajedno, a način na koji je pesma nastala je sjajan. Ja sam bio u studiju u Londonu, a on na drugom kraju u Devonu, ali čak i rad na daljinu bio je tako zanimljiv i kreativan proces - izjavio je Elton Džon i dodao:

- Uvek sam voleo Dejmona, jer njegov rad obuhvata toliko različitih žanrova. Umešao je prste u mnogo zvukova i bez obzira koliko je postigao, u kreativnom pogledu je uvek išao napred. Toliko je uradio na promociji muzike iz celog sveta, Afrike, Kine, koju ljudi ranije nisu čuli i tome se zaista divim. Uvek sam bio njihov obožavalac, pa kada me je pitao za saradnju, nije bilo nikakve dileme da pristanem i veoma sam srećan što se to dogodilo.

Song Machine: Season One čini niz drugih saradnji prošaranih zvezdama s Robertom Smitom iz The Cure, pevačicom St. Vincent, Piterom Hukom, Skeptom, Kanoom i mnogim drugima.

Gorillaz će novi projekat predstaviti perfomansom uživo Song Machine Live od 12. do 13. decembra. Emisija će biti emitovana u tri vremenske zone putem aplikacije LiveNow.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA