KOLJA i YU GRUPA ovog vikenda u bašti kluba Fest

U petak, 9.oktobra na binu će Kolja, a dan kasnije, u subotu, 10.oktobra rokenrol spektakl prirediće Yu grupa

  • 0
Nikola Pejaković, Kolja Foto: Nemanja Đorđević

Ovog vikenda u bašti kluba Fest nastupiće dva velika imena domaće scene. U petak, 9.oktobra na binu će Kolja, a dan kasnije, u subotu, 10.oktobra rokenrol spektakl prirediće Yu grupa.

Nikola Pejaković Kolja nastupiće u bašti kluba Fest u petak, 9.oktobra.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Nikola Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi, u saradnji sa producentom i gitaristom Vojom Aralicom, kultnim albumom "Mama, nemoj plakati" (2001), a usledili su "Kolja" (2009), "Grobovlasnici" (2013) i "4 Prsta" (2018).

Kolju kao gitaristu i pevača prati bend u kome su pored gitariste Voje Aralice, klavirista Ivan Aleksijević, basista Milan Pavković i bubnjar Sale Ranković. O nastupima Kolja kaže: "Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo, a moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka".

Kolja je ovog proleća objavio novi singl "Meksikanac" koji je za kratko vreme stigao skoro do 180.000 pregleda na jutjubu.

Ulaznice po ceni od 1200 RSD u prodaji su u klubu Fest. Na veče koncerta, ulaznice će se prodavati po ceni od 1400 RSD.

Jedan od najvećih bendova ikada sa ovih prostora, legendarna Yu Grupa prirediće svojim Zemuncima još jedno veče za pamćenje – nastupiće u bašti kluba Fest u subotu 10.oktobra.

Braća Jelić su živi dokaz da je rokenrol nezaustavljiv – već preko 50 godina zajedno se bore za svoju muziku na binama širom regiona, ali i sveta. Kao već iskusni i uvaženi muzičari 1970.godine osnovali su Yu grupu i narednih 48 godina, kroz 12 albuma, mnogo uspešnih koncerata i na desetine vanvremenskih hitova, dokazali svoju veličinu i svoje, više nego zasluženo, mesto na vrhu domaće rok scene.

YU grupa Foto: Promo

U Zemunu su stasali, u Zemunu su dobili ime i za Zemun i Dunav ih veže mnogo važnih, životnih i muzičkih trenutaka. Nakon fantastičnog, rasprodatog koncerta u oktobru 2018.godine, Jelići se vraćaju u Fest!

Ulaznice po ceni od 1200 RSD u prodaji su u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA