≫ 

"I don't give a penny / F**k 2020": Scooter urla ono što većina misli

"Sa dovoljnom dozom lične odgovornosti, nadam se da ćemo se svi uskoro videti i da ćemo slaviti zajedno"

  • 1
Scooter

Scooter / Printskrin: YT/Kontor.TV

Nemačka tehno i rejv grupa Scooter objavila je novi singl slikovitog imena - "FCK 2020", buntovničku himnu u tipičnom skuterovskom maniru.

Trenutak kada se H.P. Bakster (H.P. Baxxter) prodere "I Don’t Give A Penny - F**k 2020!", kao da je taj uzvik došao iz miliona grla širom sveta koja više zaista ne mogu da izdrže nepozvanu tenziju, strah i katastrofu koju je donela ova godina.

No, kako ne bi bilo zabune oko samog odnosa prema pandemiji, Bakster je ranije poslao vrlo jasnu poruku.

- Koronu ne smemo shvatiti olako, moramo pokazati solidarnost i učiniti sve u našoj moći da obuzdamo pandemiju. Ipak, ja takođe imam razumevanje za mlade, kao i za naše stariji koji moraju da ostanu kod kuće i ne mogu napolje. Ali ni po koju cenu ne sme biti svađe između starih i mladih. Ova bolest se mora shvatiti ozbiljno, ali sa druge strane strah i panika nisu uvek najbolji savetnici. Sa dovoljnom dozom lične odgovornosti, nadam se da ćemo se svi uskoro videti i da ćemo slaviti zajedno - poručio je on.

Podsetimo, zbog epidemije, Scooter je, kao i mnoge druge njihove kolege širom sveta, morao da otkaže svoje rasprodate otvorene koncerte "GOD SAVE THE RAVE", a sam Bakster je oboleo od korone, koju je preležao sa blažim simptomima.

Poslušajte pesmu, pogledajte spot, pa nam javite svoje mišljenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    27. oktobar 2020 | 17:43

    Nisam ih slushao od osnovne... Hvala na podstniku sad cu malo da terorishem decu sa Scooter...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA