≫ 

Nakon što je u spotu rukovodila državom iz Bele kuće, Arijana Grande objavila album "positions"

Pop miljenica najavila je svoj šesti studijski album polovinom oktobra i zajedno sa svojim obožavaocima odbrojavala do današnjeg dana

  • 0
Arijana Grande, Ariana Grande, positions Omot albuma "positions" / Foto: Promo

Sedam dana nakon što je predstavila prvi singl sa novog izdanja – "positions", Arijana Grande otvara novo muzičko poglavlje istoimenim albumom koji je slušaocima od danas dostupan.

Pop miljenica najavila je svoj šesti studijski album polovinom oktobra i zajedno sa svojim obožavaocima odbrojavala do današnjeg dana. U međuvremenu, ona je podelila vodeći singl i spot koji prikazuje kako bi bilo da upravo ona rukovodi državom pravo iz Bele kuće.

Arijana Grande, Ariana Grande, positions Foto: Dave Meyers

Album "positions" četvrto je Arijanino izdanje u poslednje 3 godine. Osim albuma koji su obarali sve top liste – Sweetener i thank u, next, Grande je u decembru prošle godine podelila i k bye for now (swt live) snimljen na njenoj Sweetener turneji uživo.

Novo izdanje ogleda se u 14 numera, od kojih smo do sada upoznati samo sa jednom. Među njima našlo se i nekoliko dueta – "motive" (Doja Cat), "off the table" (The Weeknd), "safety net" (Ty Dolla $ign), koje već na prvo slušanje uveravaju da Arijana vrlo dobro zna kako da odabere svoje saradnike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA