≫ 

BEMUS: Odložen koncert Hozea Kure, otkazan nastup NOMUS kvinteta

Nastup slavnog Argentinca trebalo je da bude održan 12. novembra u Kolarčevoj zadužbini, uz učešće Orkestra Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada i renomiranih gostiju

  • 0
Bemus 2020 Hoze Kura / Foto: Promo

Koncert velikog argentinskog tenora Hozea Kure se odlaže za početak 2021. godine zbog trenutno nepovoljne epidemiološke situacije u svetu, saopštili su iz CEBEF-a organizatori 52. BEMUS-a.

Nastup slavnog Argentinca trebalo je da bude održan 12. novembra u Kolarčevoj zadužbini, uz učešće Orkestra Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada i renomiranih gostiju: dirigenta Konstantina Orbelijana, soprana Marije Jelić i baritona Konstantina Ritela-Kobilijanskog.

Bemus 2020 Nomus kvintet / Foto: Promo

Ulaznice kupljene za ovaj koncert važe i za novi datum održavanja koncerta, koji će biti uskoro objavljen. Moguć je i povraćaj novca ili zamena za druge programe u okviru ovogodišnjeg Bemusa, na blagajni Kolarca.

Iz istog razloga otkazuje se koncert NOMUS kvinteta, koji je trebalo da bude održan 9. novembra u Kolarčevoj zadužbini. Kupljene ulaznice mogu da se vrate ili zamene na blagajni Kolarca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA