≫ 

Marti Mekflaj se "vraća u budućnost", ali u novom spotu: "Šta god da uradiš, ne idi u 2020. godinu!"

U spotu nosi isti kaubojski kostim kao u trećem nastavku, u kom kao tinejdžer dospeva u gradić na Divljem zapadu

  • 0
Majkl Džej Foks Majkl Džej Foks / Printskrin: YouTube/Lil Nas X

Glumac Majkl Džej Foks reprizirao je ulogu Martija Mekflaja iz filma "Povratak u budućnostu novom spotu rep zvezde Lil Naz Iksa (Lil Nas X).

Foks se pojavljuje u trejleru za novi singl "Holiday", u kom Naz dolazi na Divlji zapad dok Deda Mraza izbacuju iz saluna, piše BBC na srpskom.

Nakon što podigne Deda Mrazov šešir, Naz shvata da je izabran da ga zameni i da mora da putuje u budućnost. Dok odlazi jašući irvasa, Foks vikne za njim:

- Naz, šta god da uradiš, ne idi u 2020. godinu!

Ovo je prvi put da Foks tumači najpoznatiju ulogu karijere još od filma "Povratak u budućnost 3" iz 1990. godine, mada je ranije pozajmio glas za video igru Lego Dimenzije iz 2015.

U spotu nosi isti kaubojski kostim kao u trećem nastavku, u kom kao tinejdžer dospeva u gradić na Divljem zapadu. Ovo pojavljivanje dolazi nedelju dana nakon što je pedesetdevetogodišnji glumac najavio da će možda morati da se povuče iz sveta glume.

U razgovoru za časopis People, Foks je kazao da mu je kratkoročno pamćenje loše zbog Parkinsonove bolesti, koja mu je dijagnozirana 1991. godine.

- Uvek sam imao dara za pamćenje teksta – kazao je on i dodao:

A onda sam imao neke ekstremne situacije na poslednjih nekoliko poslova, kada sam dobio uloge sa mnogo dijaloga. Mučio sam se sa njima.

Kazao je da mu "gluma pada sve teže" i da je pisanje sada njegova glavna kreativna zanimacija.

Foks je bio jedna od najvećih zvezda osamdesetih zahvaljujući ulogama u "Povratak u budućnost", TV seriji "Porodične veze", i projektima kao što su "Mladi vukodlak" i "Posledice rata". Uočio je da mu ruke podrhtavaju u toku snimanja komedije "Dok Holivud" 1991. godine, a ubrzo mu je dijagnostifikovana Parkinsonova bolest.

Nakon što je 1998. javno saopštio da ima ovo oboljenje, nastavio je da glumi, između ostalog u seriji "Svi gradonačelnikovi ljudi", a pojavio se i u sporednoj ulozi u "Bostonskim advokatima" i "Dobroj ženi".

Michael J Fox, Majkl Džej Foks Foto: Guliver/Jason Merritt/TERM/Getty Images

Opisao je borbu sa progresivnom bolešću u biografiji iz 2002. pod nazivom "Lucky Man", u kojoj je otkrio da je nakon dijagnoze počeo da pije, što mu je zamalo uništilo brak.

Opisao je simptome poput "krutosti, vučenja stopala po zemlji, drhtavice, nemanja ravnoteže" i "umanjene kontrole pokreta". Poslednjih godina takođe je imao probleme sa govorom, pa je počeo da vežba brzalice da bi poboljšao izgovor.

Lil Naz Iks, koga je slavnim učinila pesma Old Town Road iz 2019, objaviće novi singl 13. novembra. Još uvek se ne zna da li će Foks imati veću ulogu u spotu.

Prethodno je Foks nastupio kao Marti Mekflaj 2016. godine, kao poklon za sina Krisa Martina, pevača grupe Coldplay. Foks je sa grupom nastupio na bini u Nju Džerziju 2016. i odsvirao pesmu "Johnny B Goode", koju njegov lik svira u čuvenoj sceni filma "Povratak u budućnost".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA