≫ 

Snovi iz 90-ih se ostvarili: Britni Spirs i Backstreet Boys snimili pesmu "Matches"

Ovo je prvi put za četiri godine da je Britni objavila nov muzički materijal

  • 0
Britney Spears, Britni Spirs

Britni Spirs / Foto: Tanjug/AP

Britni Spirs i Backstreet Boys su na društvenim mrežama oduševljeno objavili zajedničku pesmu "Matches", koja je od juče dostupna na pevačicinom novom deluxe izdanju albuma "Glory" (2016), kao i na digitalnim platformama.

Britni i Backstreet Boys su bili vodeće pop zvezde krajem 90-ih, kad su mnogi obožavaoci priželjkivali da naprave saradnju. Izgleda da nikad nije kasno…

Backstreet Boys

Backstreet Boys / Foto: Shutterstock

- "Matches" sa mojim prijateljima Backstreet Boys je upravo objavljena! Toliko sam uzbuđena da čujem šta mislite o našoj pesmi. Takođe, sad svuda možete poslušati i Glory Deluxe… Ljubav koju ste izrazili prema ovom albumu ove godine je neverovatna! Ne mogu da verujem! Nadam se da će vam pružiti radost. Bog vas blagoslovio – napisala je Britni na svom Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 

- Ovo je slavan (glory) dan. Poslednjih 20 godina nas pitaju da li postoji mogućnost za ovakvu saradnju, i danas je taj dan! Britni i Backstreet su konačno tu! – objavili su članovi grupe na Tviteru.

Da podsetimo, Spirsova je pre ovoga objavila još jednu pesmu, "Swimming in the Stars", koja je snimljena 2016. dok je stvaran njen album "Glory", pa su njeni pratioci bili oduševljeni, pogotovo što je numera objavljena na njen 39. rođendan, 2. decembra. Ovo je prvi put za četiri godine da je Britni objavila nov muzički materijal.

Poslušajte "Matches":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA