≫ 

Nakon 3 godine pauze, Džos Stoun se vratila na scenu s novom pesmom: Poslušajte "Walk With Me"

Pesma govori o drugoj vrsti ljubavi, ljubavi prema bližnjima, čak i potpuno nepoznatim osobama i svima koji traže zajedništvo u ovo vreme neizvesnosti

  • 0
Joss Stone

Džos Stoun / Foto: Shutterstock

Britanska soul pevačica i tekstopisac Džos Stoun objavila je snažnu pesmu obogaćenu gospel zvukom "Walk With Me".

Pesma govori o drugoj vrsti ljubavi, ljubavi prema bližnjima, čak i potpuno nepoznatim osobama i svima koji traže zajedništvo u ovo vreme neizvesnosti, prenosi Music Box.

– "Walk With Me" je započela kao romantična pesma koja traži od nekoga da prošeta kroz život s vama, nekako kao pesma za venčanja, ako želite – kaže Stoun i dodaje:

 Kad smo počeli da radimo na tome toliko se toga dogodilo. S pandemijom i onim što se desilo s Džordžom Flojdom, što je nažalost izazvalo toliko nasilja, pomislila sam da je problem uglavnom s nama i to je najveće ubistvo – razdvajanje i osuđivanje. Svi treba da se okupe kako bi preživeli ovaj život u miru. Bez zajedništva ništa nije u redu.

U koautorstvu i koprodukciji Džonatana Šortena, koji sa Stoun sarađuje od platinastog albuma "Mind Body & Soul" iz 2004. godine, "Walk With Me" sastoji se i od glasova Legato Vocal Ensemble. Izvorno napisana kao ljubavna pesma, Stoun je prepravila u svetlu nedavnih događaja.

– Tako sam prepisala pesmu i nadam se da će je ljudi shvatiti onako kako je zamišljenoKad govorim o herojima, govorim o hrabrim lekarima i medicinskim sestrama koji su dali toliko svog života da pomognu drugima da ga imaju. A kad govorim o našoj braći i sestrama koji ne mogu da dišu, to je referenca na Džordža Flojda i mnoge druge koji su pretrpeli nepravdu i gušenje na bilo koji način, bilo da je to fizički ili emocionalno - izjavila je pevačica i dodala:

- Kad kažem "uzmi ruku", mislim na bilo koju ruku. Voli sve, mi smo u ovom zajedničkom životu. Jedini način na koji će se stvari popraviti jeste da se udaljimo od podela i crta i volimo se bez obzira na boju ili posao ili zdravlje. Ispravka nije u tome da te crte postanu deblje. Krenimo zajedno. Kroz sve to.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA