≫ 

Sve pesme koje je Kanje Vest posvetio Kim Kardašijan

Ovih dana svetom kruže vesti kako su Kim Kardašijan i Kanje Vest u procesu razvoda…

  • 0
Kanye West, Kanje Vest, Kim Kardashian, Kim Kardašijan Kim Kardašijan i Kanje Vest / Foto: Tanjug/AP

Još kako su započeli vezu 2012. godine, Kanje Vest je pesmu "Perfect Bitch" posvetio Kim Kardašijan. Numeru je promovisao na žurci za prijatelje i saradnike, a govori o potrazi za pravom ženom, detaljiše Vestov ljubavni život i zaključuje sa tim kako je pronašao svoju "savršenu kučku".

Čak se i deo "Carmine Burane", kompozicije Karla Orfa iz 1937, može čuti u refrenu. New York Daily News je pisao da je "Perfect Bitch" bila najpopularnija te večeri. Oni su dodali da pesma, ipak, sadrži i navode koji su upućeni Vestovoj bivšoj devojci Amber Rouz.

- "Perfect Bitch" sam napisao o Kim – razjasnio je Kanje na Tviteru.

Pesma je trebalo da bude objavljena na njegovoj kompilaciji "Cruel Summer", ali je iz nekog razloga izostala sa liste.

Međutim, Kanje je simpatisao Kim još dok je 72 dana bila u braku sa Krisom Hamfrisom. Numera "Way Too Cold" to i dokazuje:

And I admit I fell in love with Kim  

Around the same time she fell in love with him

Well that's cool baby girl, do your thing

Lucky I ain't had Jay drop him from the team

Godine 2018. Kanje je objavio i numeru "XTCY" o svom ekstazi tripu gde fantazira kako se "smuvao" sa svim Kiminim sestrama, a cover fotografija je bila ona sa Kajlinog 21. rođendana. Kako je ovo prihvaćeno među porodicama Kardašijan i Džener, možemo samo da nagađamo…

Ipak, njegova najupečatljivija pesma posvećena Kim je ona iz 2013. godine, kad je ceo svet pričao o eksplicitnom spotu za "Bound 2", gde se "Kimje" maze na motoru. Na Jutjubu danas ima skoro pa jednako lajkova i dislajkova. Spot je bio i parodiran – možda najpoznatije sa Setom Roganom i Džejmsom Frankom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA