≫ 

Najavili novi album: Kultni Blink-182 se vraćaju svojim korenima

Blink-182 su se proslavili krajem 90-ih, prvenstveno nakon objave trećeg studijskog albuma "Enema of the State" (1999), koji je iznedrio top singlove "What’s My Age Again?", "All the Small Things" i "Adam’s Song"

  • 0
Blink 182

Blink-182 na koncertu u Oberhauzenu 2017. godine / Foto: Shutterstock

Trevis Bejker, bubnjar rok benda Blink-182, na Instagramu je potvrdio da će grupa objaviti novi album ove godine. Bejker je na pitanje obožavaoca da li će se to desiti, jednostavno odgovorio sa DA.

Njihov novi materijal obećan je u julu prošle godine, kad je producent Džon Feldman otkrio da se bend "vraća svojim korenima", radeći na pesmama koje su "klasične Blink-182".

Blink-182 su se proslavili krajem 90-ih, prvenstveno nakon objave trećeg studijskog albuma Enema of the State (1999), koji je iznedrio top singlove What’s My Age Again?, All the Small Things i Adam’s Song.

Njihov poslednji album, pod nazivom Nine, objavljen je u septembru 2019, dok je trio prošle godine objavio i singl "Quarantine", inspirisan pandemijom korona virusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA