Bora Đorđević: "Srbija nije samo istetovirana na mojoj koži, ona je istetovirana i na mojoj duši"

- Kada bih putovao po svetu, Srbiju nikad nisam napuštao - rekao je Bora Đorđević nakon odlikovanja

  • 5
Bora Đorđević Bora Đorđević Foto: ATA images

Slavni srpski rok muzičar Bora Đorđević juče, 14. februara 2021. godine, odlikovan je ordenom Karađorđeve zvezde prvog stepena za doprinos u muzičkoj umetnosti. Frontmen grupe "Riblja Čorba" nije prisustvovao dodeli, a u njegovo ime nagradu je primio menadžer Bane Obradović.

Nakon odlikovanja, Bora Đorđević se oglasio i istakao da voli Srbiju.

- Srećan sam i ponosan što me je moja zemlja Srbija udostojila ovim odlikovanjem. Srbija nije samo istetovirana na mojoj koži, ona je istetovirana i na mojoj duši. I kada bih putovao po svetu, Srbiju nikad nisam napuštao. Voleo bih da sam bio lično prisutan, ali me sprečava neko novoproizvedeno zlo koje se zove Kovid-19 - rekao je Bora za Informer.rs.

Slavni roker ističe da postoje i opakije bolesti od korona virusa koje u ovom trenutku prete Srbiji.

- Proizvodi se još mnogo gorih i odvratnijih pošasti koje nas napadaju i protiv kojih se vredi boriti. Nastaviću da branim Srbiju od zla, možda i zaslužim ovaj orden. Voleo bih da sam mogao još više da uradim za svoju zemlju - rekao je Đorđević koji orden posvetio svojoj porodici i prijateljima iz grupe:

- Moram da se zahvalim onima koji su mi pružali bezrezervnu podršku jer ovaj orden pripada kako meni, tako i njima - mojoj porodici i mojoj braći i saborcima iz "Riblje Čorbe". Još jednom hvala svima. Živela Srbija! - rekao je muzičar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar Vuković

    16. februar 2021 | 16:00

    Zato živim u Sloveniji.

  • Dr Anja

    16. februar 2021 | 19:32

    BRAVO,MAJSTORE!!!

  • Istina

    17. februar 2021 | 04:52

    Nije otisao najboljem drugu i clanu benda Misi Aleksicu na sahranu.Zasto njemu bilo kakvo odlikovanje? Za šta? Ako moze neko da odgovori...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA