≫ 

Jednom prostom rečenicom Đorđe Balašević opisao je ceo život

Poznati kantautor, koji je preminuo u 68. godini, definitivno je ostavio pečat

  • 4
Đorđe Balašević Đorđe Balašević Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Poznati kantautor Đorđe Balašević preminuo je u 68. godini. Pamtićemo ga po brojnim, nezaboravnim pesmama, ali i po govorima koje držao tokom raznoraznih događaja, gostovanja, koncerata.

Jednom prilikom Đole je opisao život, a upravo njegova čuvena definicija života se uveliko šeruje po društvenim mrežama.

- Život? To ti je, znaš ono na grobu, pa kad piše godina rođenja i godina smrti. E, ona crtica između, to je život... - naveo je svojvremeno Balašević.

Video: Umro poznati srpski pesnik i kantautor Đorđe Balašević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    19. februar 2021 | 21:34

    Sve sto je radio i stvarao u zivotu ,radio je iz ljubavi iz dubokog osecaja ljubavi bez kalkulacija,to je bilo njegovo sustinsko bice

  • Zoran

    19. februar 2021 | 23:54

    Danas mi je ćerkin rođendan, radujem se naravno, kao što otac dva anđela i treba. Ali je danas i umro deo mene, Novog Sada koji sam voleo, deo Vojvodine u kojoj sam rođen, odrastao, živim i decu odgajam, deo života i načina razmišljanja, čovek, umetnik, pesnik, mađioničar reči. Mali sam ja i trapav sa rečima da opišem to. Zbogom slikaru rečima, pesniče života.

  • Timocanin

    20. februar 2021 | 00:21

    A Jes bio legenda svaka mu cast. Neponovljivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA