Viral iz učionice: Učitelj izabrao genijalan način da klince nauči abecedu

Deca i Korn se ne slažu? Greška...

  • 1
Grupa Korn Korn / Foto: Profimedia/Alamy

Nik Harison, koji na TikToku objavljuje kao @mrprofessor318, prošle sedmice je objavio video u kojem klince uči abecedu uz Kornovu “Coming Undone“. “Coming Undone” jedna je od najuspešnijih pesama koju su napisali i snimili Korn i The Matrix za Kornov sedmi studijski album “See You on the Other Side”, a objavljena je kao drugi singl albuma u debruaru 2006.

Video u kojem Harison peva abecedu umesto teksta kultne pesme ubrzo je postao viralan i privukao pažnju pevača Korna Džonatana Dejvisa.

Otprilike dan nakon što je objavio abecedu u Korn izdanju, učitelj je dodao video na TikToku u kojem je snimio svoje oduševljenje kao reakciju na privlačenje pažnje Dejvisa, piše muzika.hr.

- U ovo doba dana trebalo bi da budem u krevetu, trebalo bi da se naspavam – ipak sam učitelj. Ali kad Džonatan Dejvis, glavni pevač Korna, objavi vaš video u svom Instagram storiju – nemam reči, čoveče! Hvala vam ljudi, genijalni ste -  napisao je Harison.

@mrprofessor318Thank you @korn and Jonathan Davis for being FREAKIN' AMAZING! And thank you to my followers, who will always ##BeGreat!♬ Alphabet Undone by mrprofessor318 - Nick Harrison

Izgleda da je Harison veliki fan širokog spektra rocka i metala: u drugim video snimcima koje objavljuje, bilo u privatnom životu ili opet u učionici, učitelj ide uživo uz pesme “Fuel” Metallice, “Rollin” Limp Bizkita i mnoge druge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Перагеније

    15. mart 2021 | 14:15

    Ови белосветски учитељи... Само да се не свлаче пред децом.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA