≫ 

Uskoro dokumentarac o Tini Tarner: Pevačica će pričati o bogatoj karijeri, ali i o burnom životu

Dokumentarni film "Tina" biće premijerno emitovan 27. marta na platformi HBO Max

  • 1
Tina Tarner, Tina Turner Tina Tarner Foto: Profimedia/ROBERT VOS/AFP

Muzička zvezda Tina Tarner će u svom novom dokumentarnom filmu tvanično oprostiti od obožavatelja dok se priprema da živi ostatak svog života van svetla reflektora. Slavna pevačica će ispričati svoju životnu priču u predstojećem ostvarenju pod nazivom "Tina",  koji će na programu HBO i Sky TV-u biti objavljen kasnije ovog meseca.

Tina se tokom godina borila sa različitim zdravstvenim problemima, uključujući rak, moždani udar i otkazivanje bubrega zbog čega je morala na transplantaciju 2017. godine.

Tarnerova će govoriti i oo svom burnom i nasilnom braku sa pokojnim suprugom Ajkom Tarnerom.

- Dugo sam mrzela Ajka, moram to da kažem. Ali onda, nakon što je umro, zaista sam shvatila da je bolestan... Tako da imam nekoliko dobrih misli. Možda je bilo dobro što sam ga upoznala - rekla je Tina.

Takođe, pričaće o svojoj bogatoj karijeri. Tarnerova je poznata po brojnim svetskih hitovima "Proud Mary", "River Deep – Mountain High", "Nutbush City Limits", "The Best" and "What’s Love Got To Do With It?", "We Don't Need Another Hero", "Private Dancer" i mnogim drugim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA