≫ 

Bili Ajliš ima novu pesmu, a u spotu prava anakonda: "Ovo mi je omiljena ikad"

"Pokušajte da ne zloupotrebite svoju moć"

  • 1
Bili Ajliš Bili Ajliš / Printskrin: YT/Billie Eilish

Nekoliko dana nakon što je najavila svoj sledeći album, Bili Ajliš (19), pop vunderkind, objavila je novi singl, nežnu akustičnu baladu "Your Power".

Uz nju je stigao i video koji je mlađana Bili lično režirala. Spot je snimljen u dolini Simi i u njemu se pojavljuje i prava, 40 kilograma teška anakonda.

- Ovo je jedna od omiljenih pesama koje sam napisala. Osećam se veoma ranjivo zbog objave ove pesme, jer ono što sam rekla došlo je iz mog srca. U njoj su sabrane mnoge situacije koje smo svi iskusili ili im svedočiči. Nadam se da će pesma inspirisati promenu. Pokušajte da ne zloupotrebite svoju moć - rekla je Bili.

Inače, pop zvezda najavila je naslednika albuma “When We All Fall Asleep…” nakon što su se u gradovima širom sveta pojavili bilbordi s naslovom i datumom izlaska predstojeće ploče i datumom objavljivanja 30. jula.

- Ne mogu vam ni reći kako se osećam. Nikad nisam osetila toliku ljubav prema projektu kao prema ovom. Nadam se da ćete se iskusiti isto što i ja - napisala je Ajliš na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    30. april 2021 | 13:37

    Malo morgen prava anakonda. Iz svemira se vidi da je kompjuterski uradjena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA