≫ 

Američko-albanska pevačica razočarana: Album joj nije ni u 100 najprodavanijih

Ni popularne gostujuće zvezde nisu pomogle

  • 5
Bibi Reksa Bibi Reksa / Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica albanskog porekla Bibi Reksa razočarana je neuspehom svog drugog albuma "Better Mistake", koji je objavljen 7. maja ove godine.

Ona se oglasila na Tviteru, potvrdivši da brojevi nisu dobri ni kada je reč o prodaji, ni kada se radi o striming servisima.

Uprkos tome što na albumu gostuju velika imena, među kojima su Doža Ket, Taj Dola Sajn, Lil Uzi Vert i Rik Ros, "Better Mistake" se našao tek na 140. mestu Billboardove liste. Reksa je po tom pitanju bila vrlo otvorena.

- Ovo je uznemirujuće. Ali neću odustati. Karijeru sam gradila na neuspesima i na tome što se nikada nisam uklapala. Neću stati. Još uvek verujem u ovaj album. I dalje guram napred. Ljudi brzo odustaju od stvari. Tako nećeš pobediti. Jedna stvar koju ću uvek raditi – biću uvek iskrena - napisala je Bibi.

Trenutno se na vrhu liste najprodavanijih albuma nalaze  "Weezer"  (Van Vizer), "My Savior" (Keri Andervud ), zatim album "The Marfa Tapes" koji potpisuju Džek Ingram, Miranda Lambert i Džon Rendal. Na petom mestu je "Build A Problem" od DOdija, a potom slede albumi Van Morisona, Harija Stajlsa i južnokorejskog benda BTS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    19. maj 2021 | 12:53

    Ух, бре, баш ме заболе!!!!

  • Me

    19. maj 2021 | 14:20

    Uh..kakva steta. Necu sad moci da spavam. To je ono kad svako umisli da je zvezda.

  • Ali zato

    19. maj 2021 | 19:30

    Odlično pere pare za albanski narko kartel👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA