≫ 

Leto puno muzike: U julu, avgustu i septembru u Beogradu zakazano 13 koncerata

U planu je i 50 malih koncerata

  • 2
Bajaga koncert YOUBOX Bajaga / Foto: ATA Images

U ovom trenutku u Beogradu je zakazano 13 koncerata u julu, avgustu i septembru. Grad Beograd omogućio je popuste onima koji organizuju koncerte, ali da li će oni biti i održani, zavisiće od tadašnje trenutne epidemiološke situacije.

U svakom slučaju, svirki su želji i publika, i muzičari, te je sa oduševljenjem dočekana vest da će Tašmajdan ovog leta biti pun.

Koncert Bajage i "Instruktora", koji će se održati 16. jula, samo je jedan od onih koje je direkcija "Tašmajdana" zakazala za naredni period. Sezonu bi trebalo da otvori "Noć Džeja Ramadanovskog" 29. maja, da bi usledili koncerti "Goblina" (18. jun), Severine (26. jun), Darka Rundeka, a posle Bajage i "Instruktora" planirano je da nastupe i Vlatko Stefanovski (30. jul), Masimo Savić (31. jul), Dragan Marinković Maca sa svojom predstavom (1. avgust), "Hladno pivo" (20. i 21. avgust), uz "Noć muzike" 27. avgusta.

Ništa od toga, međutim, zasad nije sigurno, sve zavisi od epidemiološke situacije i u tom trenutku propisanih mera.

Kulturni događaji tu ne staju, jer se od 15. juna do 15. jula u okviru Belefa priprema 40 pozorišnih predstava na otvorenim trgovima.

U planu je i 50 malih koncerata za one umetnike koji nisu imali posla tokom čitavog perioda epidemije virusa korona, upravo na javnim mestima od 15. jula do 15. avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmm...

    21. maj 2021 | 17:28

    A kad je Cecin koncert na ušću kao masovni test na kovid otpornost?

  • Iggy84

    22. maj 2021 | 01:00

    Bajaga & Instruktori da treže da publika mora da da krv na analizu ja bi je dao svaki nihov koncert je ne zaboravan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA