Dobra vest: Preostali članovi Nirvane snimili su nove pesme. Sledi i loša vest...

Koja je najbolja pesma Nirvane? Javite u komentarima, brzo

  • 2
Nirvana, Dave Grohl Kurt Cobain Nirvana / Foto: Profimedia/Rudi Keuntje/ Zuma Press

Preostali članovi benda Nirvana, Krist Novoselić, Dejv Grol i Pat Smir snimili su nekoliko novih pesama, ali kako kažu, najverovatnije ih nikada neće objaviti.

Dejv je u nedavnom intervjuu s Hauardom Sternom rekao kako često svira s Krstom i Patom te da ponekad i snime neke pesme.

- Krist Novoselić je pilot, leti svojim avionom… živi na severozapadu Tihog okeana i kad god se spusti u Los Anđeles, uvek volimo da se vidimo i pojedemo nešto. Prošli put kad je bio ovde, pripremio sam nam večeru i družili smo se. Pat je uvek u blizini i nas trojica uživamo u društvvu. A ako su instrumenti u blizini ili je studio na raspolaganju, ne treba nam mnogo da zasviramo - rekao je on.

Tu nije bio kraj njegove priče. Rekao je i šta se dešava u studiju.

- Ne sviramo samo Nirvanine pesme, ali volimo da ih čujemo. A ponekad se, dok sviramo, smislimo i neke nove. I ako smo u studju, snimićemo ih. Tako da smo snimili neke stvari koje su stvarno super. Ali nikad nismo ništa učinili s tim, to je više poput prijatelja, koji se zezaju, zapravo ne izgleda kao bilo kakvo veliko službeno okupljanje - pojasnio je on, na veliku žalost svih fanova Nirvane koji bi ruku dali za novi materijal

Preostali članovi Nirvane su se okupili nekoliko puta, a možda najznačajniji je onaj kada je Nirvana pre nekoliko godina ušla u Rock and Roll Hall Of Fame, gde su i nastupili s različitim pevačima i pevačicama.

Video: Prodaje se šest dlaka kose Kurta Kobejna za 2.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rok

    11. jun 2021 | 09:17

    I ne treba da objave, bar ne pod imenom benda jer Nirvana je Kurt Kobejn.Pa kad se tako nadju neka ga se sete i upale sveću.

  • Perke

    11. jun 2021 | 10:12

    Loung act... volim tu rstva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA