Massimo u novom spotu poleteo u neobičnoj mašini

Posle uspeha hita "Mali krug, velikih ljudi" Massimo je objavio još jednu veliku pesmu koja je odmah po izlasku došla na prvo mesto svih top lista

  • 0
Massimo

Foto: Bachrach & Krištofić

"Putujemo i kad stojimo" svojom emocijom i predivnim stihovima osvojila je srca publike i radijski etar, a sada je dobila i svoje vizuelno izdanje.

Za novi video spot zaslužan je reditelj Radislav Jovanov Gonzo, a za odlične fotografije dvojac Bachrach & Krištofić. Pesmu su napisali Nenad Borgudan, Ivan Dečak i Aljoša Šerić, a za aranžman, mix i mastering su zaslužni Jura Ferina i Pavle Miholjević.

Spot je sniman u prostorima poliklinike Axis koja je ustupila spravu za vežbanje kako bi Massimo i Gonzo savršeno dočarali moment kada 'se putuje i dok se stoji'. Tako je Massimo 'poleteo' u neobičnoj spravi dok peva sada već legendarne stihove "I na kraju nam je dobro kući, Tu provalili smo šifru sreće, Kad se svet na ovaj asfalt sruši, Na naša vrata neće..."

- Ova pesma svojevrsna je posveta vremenu u kojem živimo i drago mi je da je Gonzo uspeo dati joj i vizual koji ocrtava njenu emociju. Mislim da su Aljoša, Ivan i Nenad napravili jednu predivnu numeru koja će nas uvek podsetiti na ono najvažnije u našim životima, hvala im. - rekao je Massimo kojeg nakon promocije nove hit pesme očekuje i velika turneja.

Tako već ovaj vikend ima dvostruki nastup u beogradskom Bitef Art Caffeu gde nastupa 10. i 11. juna., 11. jula čeka ga festival Exit u Novom Sadu, 31. jula puni stadion Tašmajdan u Beogradu, a 2. avgusta je na Paliću na Letnjoj pozornici.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA