Francuskinja srpskog porekla: "Da su Italijani diskvalifikovani, ne bih prihvatila 1. mesto"

Predstavnica Francuske na "Evrosongu" Barbara Pravi smatra da je grupa "Maneskin" zasluženo pobedila na "Evroviziji" u Roterdamu

  • 0
Barbara Pravi Maneskin

Barbara Pravi i Maneskin Printskrin: Youtube/Eurovision Song Contest/Tanjug/AP

Italijanska grupa "Maneskin" pobedila je na ovogodišnjem "Evrosongu" u Roterdamu, međutim, njihov trijumf je donekle "pokvario" skandal kada se pojavio snimak gde frontmen ovog sastava Damiano David navodno konzumira narkotike tokom prenosa uživo ove manifestacije.

Mladi roker je, kao što je poznato, obrazložio da se nije drogirao, već da je čaša pala sa stola, pa je pogledao u pravcu na dole. Na kraju, ispostavilo se da Damiano David nije konzumirao nedozvoljena sredstva, što je pokazao i test na drogu, koji je bio negativan.

Drugoplasirana na "Evrosongu" bila je Francuskinja srspkog porekla Barbara Pravi, koja je u jednom od intervjua izjavila da je grupa "Maneskin" zasluženo pobedila na "Evroviziji".

- Da su Italijani bili diskvalifikovani, ne bih prihvatila prvo mesto! Ljudi, oni su izabrani od strane publiku, ekstremno su poznati, to je super kul šta rade, tako da je normalno što su pobedili - izjavila je Barbara, a prenosi sajt escunited.com.

Podsetimo, grupa "Maneskin" je pobedila sa pesmom "Zitti E Buoni":

Barbara Pravi je zauzelo drugo mesto sa kompozicijom "Voilà":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA