Preminuo bivši pevač benda Skid rou

On je u maju otkrio fanovima da ima zdravstvenih tegoba

  • 1
Johnny Solinger, Skid Row Foto: Profimedia/Andy Sturmey / Avalon

Pevač grupe Skid Rou, Džoni Solindžer preminuo je u 55. godini života usled oštećenja funkcija jetre. Ostali članovi benda potvrdili su tužnu vest, preneo je San.

- Ožalošćeni smo što čujemo vesti o našem bratu Džoniju Solindžeru, naše misli su sa njegovom porodicom, prijateljima i fanovima - naveli su.

- Bog nek je s tobom. Pozdravi Skrepija u naše ime - dodali su.

Solindžer je u maju otkrio fanovima da ima zdravstvenih tegoba. Solindžer je postao slavan kao frontmen grupe Skid Rou kad se bend reformisao 1999. Prethodno su se raspali 1996, kad je grupu napustio Sebastijan Bah.

Muzičar je snimio dva albuma i dva EP-a pre nego što je otišao u aprilu 2015. i zamenjen je Tonijem Harnelom, koji je otišao svega osam meseci kasnije. Solindžer je rekao da je otišao da napravi solo karijeru, ali je bend tvrdio da su ga isterali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    27. jun 2021 | 11:52

    Velika steta mlad covek.Pokoj mu dusi.Mada je Skid Row najveci bio za vreme Sebastiana Bacha i njihova prva dva albuma pocetkom 90-ihTo su bila vremena za pamcenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA