≫ 

Osvanuo mural posvećen legendanom basisti Nenadu Stefanoviću Japancu

Čuveni basista i i muzički genije Neša Japanac je preminuo 8. januara ove godine

  • 1
Osvanuo je mural posvećen Nenadu Stefanoviću Japancu Osvanuo je mural posvećen Nenadu Stefanoviću Japancu Foto: Privatna arhiva/Milan Milosavljević Deroks

Danas je osvanuo mural posvećen legendanom basisti Nenadu Stefanoviću Japancu. Mural se nalazi u Karadžićevoj ulici, iza SUPA, u Kruševcu.

Mural je naslikao Milan Milosavljević Deroks i to simbolično, baš u Kruševcu gde je Nenad odrastao i tu napravio prve muzičke korake koji su ga vinuli da i dalje sa ostalim sjajnim umetnicima, kako našim, tako i svetskim, kreira i učestvuje u stvaranju na hiljade pesama i melodija čiji kvalitet ne zastareva, koje svakodnevno slušamo i koje ćemo slušati!

Čuveni basista i i muzički genije Neša Japanac je preminuo 8. januara ove godine. Zato nije slučajno, što je mural posvećen njemu osvanuo bas danas, dan uoči šestomesečnog pomena ovom izuzetnom čoveku i umetniku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade

    7. jul 2021 | 19:12

    Kada će da se zabrani oslikavanje posmrtnica na fasadama, da mi je rođeni otac - ne može, ovo nigde na svetu nema, u šta nam se pretvorio grad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA