≫ 

Najpoznatija tinejdžerka objavila 2. album: Bez paukova i krvavog nosa, ona je "srećnija no ikad"

Bili Ajliš nam je svima poručila da je odrasla, ali da uz toliko slavu i popularnost, to nije bilo prijatno iskustvo

  • 2
Bili Ajliš Bili Ajliš / Foto: Promo

Bili Ajliš, najpopularnija tinejdžerka na svetu, poručila je svetu da je odrasla vojim drugim studijskim albumom "Happier Than Ever", na kojem je sarađivala sa svojim bratom i producentom, Fineasom.

Iako je od njenog deibtanstkog blokbaster albuma "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" prošlo samo dve godine, mlađana Bili se miljama udaljila od "košmarnog" devojčurka koji je nekada bila. Sa 17 godina otvorila nam je tada vrata njenog uvrnitog i gotskog univerzuma. Pevala je i pisala tada o sahranjivanju prijatelja, paljenju brda... Pljuvala je, krvirila iz iz kolena i iz nosa, paukovi su joj ulazili i izlazili iz usta.

Sve je to doprinelo da postane najpopularnija tinejdžerka na svetu, ona koja svira na Kočeli i niže Gremi nagrade... A onda se nešto promenilo. Bili je odbacila svoj zaštitni znak - crnu i neonski zelenu kosu, i izblajhala je. Promenila je svoj zvuk i govor, a u singlovima koje je objavila pre drugog abluma (“My Future”, “Therefore I Am”, “Your Power”, ““Lost Cause” i “NDA”) nije bilo ni trunke onog posmešljivog "duh". Naposletku, odbacila je široku odeću i pozirala za naslovnicu Voga u korsetu i rukavicama.

Njen novi album (sa ukupno 16 pesama) više je autobiografski nego prvi. Bili u njemu priča o tome koliko joj je slava promenila život, kako mišljenja i komentari drugih utiču na nju, ali i o ljubavi, mentalnom zdravlju i odrastanju pod reflektorima.

Poslušajte, pa nam javite šta mislite o njenom novom zvuku:

Video: Bili Ajliš dolazi u Srbiju?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA