≫ 

Dženifer Lopez i Enrike Iglesijas objavili nove singlove: Sve pršti od latino ritmova

Koji vam je bolji?

  • 2
Dzenifer Lopez

Dzenifer Lopez / Printskrin: YT/Vevo

Svetske latino muzičke zvezde Dženifer Lopez i Enrike Iglesias tokom aktuelne sedmice objavili su nove singlove i atraktivne video spotove u produkciji kompanije Sony Music iz Njujorka, saopštio je regionalni izdavač i distributer Menart.

Tandem Dženifer Lopez i Rau Alehandro poziva publiku da igra dok još može da stoji na nogama zahvaljujući novom dinamičnom pop hitu “Cambia El Paso”, koji označava prvu saradnju latino dame i portorikanskog umetnika u usponu.

Producent ovog singla je dobitnik nagrade Gremi Trevor Mazi, inače dugogodišnji saradnik Dženifer Lopez, čiji su klijenti i pop zvezde Pitbul, Ašer i Džejson Derulo.

Prošle godine glumica i pevačica Lopezova je objavila dva singla "Pa Ti" i "Lonely", oba na španskom jeziku i u saradnji sa velikom latino zvezdom Malumom.

Video spot za ova dva singla ukupno su premašila neverovatnih 133 miliona pregleda, dok je pesma prešla čak 100 miliona preslušavanja.

Rau Alehandro je nedavno objavio novi album "Vice Versa" visoko ocenjen od strane kritike, a prvi singl “Todo De Ti” je mega hit koji ima preko 237 miliona preslušavanja.

Pevačica trenutno privodi kraju njen deveti studijski album, a prvi na španskom jeziku od 2007.godine, i ima ugovorena snimanja čak 5 filmova za 2022: “Marry Me” (igra i spomenuti Maluma), “The Mother”, “The Godmother”, “Atlas” i “Shotgun Wedding”.

Dženifer Lopez je gostovala u Beogradskoj areni 2012. godine, kada je napravila pravi scensko muzički šou program za sve ljubitelje njene muzike.

Najuspešniji latino umetnik svih vremena, kralj latino popa Enrike Iglesijas objavio je singl i spot “Me Pase”, koji je komponovao i snimio sa umetnikom Faruko.

Video klip je režirao Alehandro Perez, sa kojim je Enrike do sada više puta uspešno sarađivao na privlačnim spotovima “Bailando”, “Súbeme La Radio” i “Duele el Corazón”, a koji su svi premašili milijardu pregleda.

Spot je snimljen na rajskoj plaži El Portillo u Dominikanskoj republici.

Nova pesma će se naći na novom albumu Iglesiasa koji će izaći u septembru i postati deo kataloga velikih hitova koji su obarali mnoge rekorde na svetskim top listama, što je pevaču donelo čak 47 “Billboard” i veći broj Gremi nagrada.

A to nije sve kada je reč o sinu velikog pevača Hulia Iglesijasa, koji je gostovao pre 10 godina u BG Areni, jer Enrike ove jeseni kreće na veoma produktivnu turneju po Severnoj Americi u tandemu sa pomalo zaboravljenim muzičarem Rikijem Martinom.

Enrique Iglesias,  Anna Kournikova

Enrike sa suprugom, Anom Kurnikovom / Foto: Profimedia

Njihov start bogatog putešestvija je 25. septembra, a prva stanica im je - Las Vegas.

Biće ovo prva turneja za Iglesiasa posle pauze od četiri godine, a karte su skoro rasprodate, tako da se u nekim gradovima već dodaju novi datumi.

Lista metropola im je zaista impresivna: Boston, Toronto, Montreal, Filadelfija, Vašington, Los Anđeles, Njujork, Majami, Atlanta, Dalas, Hjuston, Sakramento, Orlando.

Enrike Iglesijas je dva puta pevao u Beogradu i oba puta u BG Areni - 2009. i 2016. godine, kada je zaista oduševio gotovo rasprodatu najveću halu na Balkanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA