≫ 

Kada se ujedine 4 generacije srpskog hip-hopa i domaći bluz, onda to zvuči ovako: Momci su pokidali!

Uz Jimi Triple B's 666 Blues Band, Kizu Robin Huda, Škaba, Mlatu, Kilu33, Mr K, i Bodžu vam stvarno više ne treba

  • 2
Spot Ništa mi više ne treba Foto: Božica Kuljiš

Beogradski garage/blues/rock band Jimi Triple B's 666 Blues Band je objavio novu pesmu i spot pod imenom "Ništa više mi ne treba" u saradnji sa dobro poznatim predstavnicima "stare" i "nove škole" domaćeg hip hopa, a to su Kiza RH, Škabo, Mlata i Kila 33. Na pesmi takođe gostuju i Vladimir Krkljuš "Mr. K" (klavijature, mastering) i Bojan Šoškić "Bojah" (prateći vokali).

Saradnja između blues/rock benda i repera je ostvarena vrlo spontano, pre svega zbog dugogodišnjeg prijateljstva, a i zbog činjenice da je Jimi Triple B's 666 Blues Band odlučio da vokale za predstojeći album snimi baš u Sick Touch studiju, gde su glavni producenti i vlasnici istog već gore pomenuti gosti na pesmi, Vladimir Krkljuš "Mr. K" i Mlata.

Spot je režirao, snimio i editovao Filip Andrejević, dok je za rasvetu bila zadužena Božica Kuljiš. Sa "dvojcem" Andrejević-Kuljiš Jimi Triple B's 666 Blues Band je već sarađivao na spotu "Ready To Rock" od pre nekoliko godina i vrlo zadovoljni iskustvom u radu sa mladim, talentovanim i vrlo profesionalnim timom, bend je bez previše razmišljanja odlučio da nastavi tu sjajnu saradnju.

Spot je sniman na pet različitih i pažljivo odabranih lokacija, gde svaka znači nešto, ili samom izvođaču, ili je mesto samo po sebi bitno u širem smislu. Tako je jedan deo videa sniman u lokalu "Bluz i Pivo", koji je jedan od poslednjih "bastiona" žive svirke u gradu Beogradu, gde pored renomiranih izvođača, šansu da predstave svoju muziku dobijaju i mlađi, talentovani bendovi.

Kadrovi za spot su takođe snimani i u prodavnici ploča "Yugovinil", te na Novom Beogradu i Dorćolu, kao mali omaž tim krajevima gde su pojedini reperi odrastali, radili, stvarali i bez kojih ne bi bili to što su danas.

- Muziku za pesmu "Ništa više mi ne treba" i refren napisao sam u maju 2020. godine inspirisan situacijom i dešavanjima širom sveta, pre svega samim ljudima i načinom na koji se svako individualno nosio, ili nije uspevao da se nosi sa dotičnim stanjem stvari. Neka konkretna poruka koju cela ekipa želi da prenese ovom numerom je da ako zdravo postaviš prioritete u životu, ako stvarno dobro i racionalno razmisliš šta je krucijalno neophodno za tvoju sreću i mir, svaka nedaća se lakše podnosi, svako brdo se lakše prevaljuje, svaka zagonetka se lakše rešava - izjavio je Slobodan Đukić Jimi 3B  za Telegraf.rs.

Novi album Jimi Triple B's 666 Blues Band-a "Bad Cards, Hard Rains & Nowhere Trains" imaće 15 pesama i nekoliko zanimljivih gostiju. Sledeći spot/singl se očekuje na jesen, dok je album najavljen za kraj godine.

Pogledajte spo za pesmu "Ništa Više Mi Ne Treba":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA