≫ 

Dočekano još jedno jutro na najvećoj bini u Srbiji: Večeras poslednje veče Jelen Lovefesta

Počeo drugi dan Lovefesta: Set za pamćenje uz italijanskog i američkog DJ-a

  • 4
Lovefest Foto: Marko Obradović Edge

Drugi festivalski dan Lovefest-a u Vrnjačkoj Banji počeo je vrelo već od 15 sati kada su na VODAVODA H2O bini nastupili Džozef Kaprijati i Set Troksler. Njih dvojica napravili su set za pamćenje, a uz njih nastupale su i legende domaće scene Marko Milosavljević i Dejan Milićević.

Druge festivalske noću na Coke Fire bini nastupili su Set Troksler, Loko Dajs, a na bis je došao i Džozef Kaprijati, koji je drugu noć zaredom oduševio publiku. Na Ultra Enerdži stejdžu publika je osvanula uz muziku koju su puštali Džejmi Tiler, Tornado Volas, DJ Fet Burger i Telefouns.

Najenergičnija bina, Džejmson Lajv stejdž sinoć je svoj program otvorila nastupom mlade umetnice Zoi, koja je svoje hitove pevala uglas sa hiljadama fanova. Foks i Suril napravili su spektakl za pamćenje, a uz njih su nastupili Kene Beri, Zicer Inc, Elon i Brzo Trči Ljanmi.

Ako je Fire bina najveća u regionu, Gorki list 99 stejdž je najmanji na svetu, jer prima samo 99 ljudi u isto vreme. Ova bina bila je konstantno prepuna ljudi, a na njoj već godinama unazad nastupaju mlade nade i popularni mladi domaći izvođači.

Poslednjeg festivalskog dana na VODAVODA H2O bini nastupiće domaći izvođači Vietmens i Kristijan Molnar. Na Coke Fire Stage stižu William Djoko, Apolonija i Džejmi Džouns, dok će Ultra Enerdži stejdž biti domaćin za izvođaće među kojima su Alton Miler, Patris Skot, Lakuti i Tama Sumo. Četrnaesto izdanje Jelen Lovefesta zatvoriće američki di-džej Timi Regisford, koji na sceni traje već više od tri decenije.

Na Džejmson Lajv stejdž dolaze Stereo Banana, Kolja, Artan Lili i Buč Kesidi, a na Gorki list 99 Stage Cristina Lazic, Natasha, Runy, Shimammo, DJ Lale i Cvtkvc.

Ko može da poseti festival?

Podsećamo da na festival mogu da dođu svi oni koji imaju potvrdu o vakcinaciji (zeleni sertifikat ili odštampanu potvrdu) ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, potvrdu o preležanoj bolesti Covid-19, ne stariju od šest meseci ili bilo koji antigenski test urađen u ovlašćenoj laboratoriji ne stariji od 48 sati, ili odrađen na ulazu u festivalsku lokaciju po povlašćenoj ceni uz kartu.

Video: Osvajači nastupili na Arsenal festivalu - zvuci nostalgije podigli publiku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA