≫ 

Spektakl Čorbe i prijatelja na Tašu u čast Miše Aleksića: Emotivan govor, a onda rokenrol žurka

- Hvala vam što ste došli večeras da pre svega proslavimo Mišin rođendan i to u njegovom duhu, kako je najviše voleo – u stihu rokenrola - rekla je Mina Aleksić, ćerka Miše Aleksića

  • 3

Riblja čorba i prijatelji priredili su spektakl na stadionu "Tašmajdan" u čast Miše Aleksića, basiste Čorbe koji je preminuo prošle godine od posledica korona virusa. Prštalo od emocija i sve je bilo u znaku legendarnog muzičara, koji je inače rođen 16. avgusta.

Prisutnima se obratila ćerka Miše Aleksića Mina, i to emotivnim govorom.

- U životu moga oca bilo je lepih trenutaka, ali i ružnih i onih teških. Bilo je dosta toga. Uostalom, rokenrol kao stil i način života ne bi bio tako divan da ne sadrži ono što danas nazivamo ludilo. Kad kažem muzika – mislim na rokenrol, a taj rokenrol je moj život. Hvala vam što ste došli večeras da pre svega proslavimo Mišin rođendan i to u njegovom duhu, kako je najviše voleo – u stihu rokenrola. Uz njegov bend Riblju čorbu, kumove, kolege i uz vas njegove najvoljenije fanove. Hoću da večeras budete dovoljno glasni, da pevamo i skačemo da nas Miša čuje. Srećan rođendan tata. Volimo te, ovo je za tebe - rekla je Mina.

Nakon ćerke Mine Aleksić, publici se obratio Bora Đorđević.

- Dobrodošli na ovaj koncert posvećen Miši Aleksiću. Na celom koncertu ćemo uglavnom večeras slušati baš njegove pesme - rekao je Bora, koji je nosio majicu sa natpisom "Miša forever" ("Miša zauvek"), kao i ostatak grupe.

A onda se krenulo sa dobro poznatim hitovima. Od "Amstedama", koji su izveli braća Dragi i Žika Jelić, pa do ostalih, kao što su "Ostaću slobodan", "Kada padne noć", "Kad sam bio mlad", "Pogledaj dom svoj anđele","Ostani đubre do kraja", "Lutka sa naslovne strane" i drugi.

Publika je uživala i reagovala na oduševljenje na svaki otpevani hit. Bora Đorđević i ekipa napravili su pravu rokenrol žurku, a ako niste bili na koncertu, pogledajte foto-galeriju, kao i snimak na početku teksta.

Video: Đorđević: Miša je značio sve, Miša je bio duša benda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    17. avgust 2021 | 09:56

    Boro, uvek si bio šmeker, živio i pevao još dugo.

  • Hope

    17. avgust 2021 | 02:58

    BOKI, BOKI......

  • Iggy84

    17. avgust 2021 | 01:55

    Odličan koncert Riblja Čorba ima mnogo pesama da svaki put ima neka da publika može da traži bis, većeras su bili ekstra na žalost Miše Aleksića više nema, ali nastup je dobar a posebno što je Momčulo Bajagić Bajaga bio gost većeras! Ako postoji život posle smrti Miša Aleksić može biti ponosan na bend u kom je bio tolike godine! Dobro je to što Bora dobro pošto su mnogo bilo pisalo kako ima zdravstvene probleme!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA