≫ 

Noć muzike odložena za 1. septembar

U skladu sa aktuelnom situacijom zbog pandemije posetiocima će za ulaz na koncert biti potrebna potvrda o vakcinaciji, potvrda o preležanom virusu Kovid-19, negativni PCR test ili negativni antigenski test

  • 0
Noc Muzike Foto: Tanjug/Tanja Valič

Najveći tradicionalni koncert klasične muzike pod otvorenim nebom “Noć muzike” na stadionu Tašmajdan pomeren je sa 29. avgusta na 1. septembar zbog najavljenog lošeg vremena za ovaj vikend, saopštili su organizatori.

Specijalno za ovu priliku okupilo se više simfonijskih orkestara da realizuje muzički spektakl gde će repertoar činiti nespojivi “sudar” neprolaznih hitova švedske pop grupe ABBA i američkog hevi metal rok benda Metallica.

Tako će publika slušati “Mamma Mia”, „Dancing Queen“, ili “Unforgiven”, „Enter Sandman“, “Nothing Else Matters” i druge numere koje su obeležile istoriju svetske muzike druge polovine 20. veka.

Partneri Noći muzike su grad Beograd i Centar beogradskih festival (CEBEF), a kao i svih prethodnih godina, ulaz na koncert je - besplatan.

U skladu sa aktuelnom situacijom zbog pandemije posetiocima će za ulaz na koncert biti potrebna potvrda o vakcinaciji, potvrda o preležanom virusu Kovid-19, negativni PCR test ili negativni antigenski test.

Takođe, na licu mesta biće omogućeno testiranje antigenskim testom o trošku posetioca.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA