≫ 

Pepa jača od Kanje Vesta: Album animiranog praseta bolje ocenjen od "Donde"

Društvene mreže nisu ostale ravnodušne

  • 1
Kanje Vest i Pepa Prase Pepa Prase dobila je bolju ocenu od Kanjea Vesta / Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Youtube/Peppa Pig Español Latino - Canal Oficial

Američki reper Kanje Vest nedavno je objavio svoj novi studijski album "Donda", a sajt "Pitchfork" koji ocenjuje muzičke novitete, dao je reperu manju ocenu od muzičkog albuma iz crtanog filma Pepa Prase.

Ispostavilo se da je Pepa, simpatično prase iz crtaća koju gledaju klinci u 180 zemalja širom sveta, bolje rangirana od Kanjea.

Na zvaničnom Tviter nalogu Pepe Praseta osvanula je poruka u kojoj je žestoko isprozivan reper zbog niže ocene, a tvit je vrlo brzo obrisan.

- Pepa nije morala da organizuje zabavu na stadionu da bi dobila bolju ocenu i to za 0.5 - pisalo je u sada obrisanom tvitu.

Prvi album Pepe Parseta, kreativno nazvan „Moj prvi album“, stekao je ogromnu popularnost na internetu u leto 2019. godine kada su se korisnici interneta ujedinili kako bi povećali broj pregleda.

Dugoočekivani i nekoliko puta odlagani album „Donda“ postavio je rekord kao najslušaniji album u roku od 24 sata na jednoj striming platformi.

S druge strane, Vest je svoj album najavio još pre dve godine. Organizovao je i tri velika javna slušanja održana u Atlanti, Las Vegasu i Čikagu, na kojima su zvanice mogle da čuju neke od pesama, a određeno je vreme boravio na stadionu Mercedes-Benz u Atlanti da bi se fokusirao na proces snimanja.

Izlazak albuma zvanično je na Instagramu nekoliko sati ranije najavio njegov menadžer.

Video: Najskuplje patike ikada: Par Kanje Vestovih forsica po početnoj ceni od 1 milion dolara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA