Hevi metal senzacija "Five finger death punch" napokon stiže u Beograd

Jedan od trenutno najpopularnijih hevi metal bendova u svetu FIVE FINGER DEATH PUNCH po prvi put u svojoj karijeri održaće koncert u Beogradu 2. jula 2022. godine na stadionu Tašmajdan

  • 0
FFDP

Foto: Stephen Jensen

Beograd je jedini grad u regionu gde će FFDP nastupiti u okviru nove evropske turneje, koja uključuje festivale i arene 19 gradova u 16 zemalja širom kontinenta.

Brojni fanovi iz Srbije i regiona su napokon dočekali da prisustvuju neverovatnom spektaklu koji FFDP napravi na svakom svom nastupu, jer izvođenje njihovih brojnih hitova uvek prati retko gde viđena pirotehnička predstava. Iako postoje tek nešto više od 15 godina, vrlo brzo su se popeli na sam vrh svetskih top lista, tako da su već sada na drugom mestu najvećih umetnika u hard-rock prostoru, iza Metalike.

Njihove pesme imaju neverovatnih 7,6 milijardi strimova, a video zapisi više od 3 milijarde pregleda. Na poslednjoj turneji su rasprodali arene širom sveta, tako da je njihovim koncertima prisustvovalo više od milion ljudi. Do sada su se njihove pesme 12 puta našle na prvom mestu top liste U.S. Rock radija, a poslednji u nizu je singl "Darkness Settles In" koji je objavljen u junu. Od njihovog debi albuma "The Way of the Fist" 2007. godine, bend je izdao šest uzastopnih albuma koji su dobili zlatni ili platinasti sertifikat od strane RIAA, a dva puta su se našli na vrhu liste Greatest Hits albuma. Pored toga, Five Finger Death Punch je zaradio brojne nacionalne i međunarodne nagrade i priznanja tokom poslednje decenije, a jedna od njih je prestižna nagrada Soldier Appreciation Award koju dodeljuje Udruženje vojske Sjedinjenih Američkih Država, a ova čast je dodeljena samo jednom umetniku pre njih, Elvisu Prisliju.

FFDP

Foto: Promo

Njihovo najaktuelnije izdanje "F8", koje je producirao Kevin Churko, bilo je na prvom mestu rok top mejnstrim lista širom sveta – Amerike, Austrije, Australije, Kanade, Finske, Nemačke, Švedske, Švajcarske, Velike Britanije i mnogih drugih zemalja. Na ovom albumu se nalaze neki od njihovih najvećih hitova "Inside Out", "A Little Bit Off", "Living The Dream" i "Darkness Settles In".

Ulaznice za hevi metal senzaciju Five Finger Death Punch biće u prodaji od 29. oktobra u 10:00, a mogu se kupiti preko online servisa i na svim prodajnim mestima tickets.rs po ceni od 3900 do 5900 dinara.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA