≫ 

Rammstein ima novu pesmu, a osobi koja ju je prva čula duplo zavidimo

- On je prvi preslušao jednu od naših novih pesama sa predstojećeg albuma - napisao je Krištof Šnajder, jedan od članova nemačkog sastava

  • 0
Rammstein Foto: Profimedia/Milan Malíček / Borgis

Grupa Rammstein snimila je nove pesme, a jednu od njih premijerno je imao priliku da čuje i Tomas Peske, astronaut koji se nalazi na Međunarodnoj svemirskoj stanici. Sve ovo otkrio je Krištof Šnajder, jedan od članova nemačkog sastava.

- Svemir zove! Imao sam čast da razgovaram sa astronautom na Međunarodnoj svemirskoj stanici Tomasom Peskeom u ime grupe Rammstein. On je sadašnji komandant Međunarodne svemirske stanice i živi u svemiru već pola godine - napisao je Šnajder na Instagramu i dodao:

- Osećao sam kao da mi se ostvaruje dečji san – razgovaram sa osobom koja živi na nebu, delim njegov pogled, ponovo shvatam koliko smo svi mali u poređenju sa dubinom univerzuma…

On je prvi preslušao jednu od naših novih pesama sa predstojećeg albuma. Premijerno je puštena na nebu, što je za nas čast. Hvala NASA-i i Evropskoj svemirskoj agenciji i Tomasu na ovom jedinstvenom iskustvu - napisao je Krištof Šnajder.

Evo i objave:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Christoph Schneider (@christophschneider_official)

Video: Frontmen Ramštajna ponovo zapanjio svet, ovoga puta na promociji knjige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA