≫ 

Bajaga izdvojio pesmu sa predstojećeg LP albuma za novi film Duška Kovačevića: Jedna od boljih koju sam uradio

Poznati muzičar pričao je o ponovnoj saradnji sa Duškom Kovačevićem za potrebe filma "Nije loše biti čovek"

  • 3
Pmocija spota "Lepe laži" za film "Nije loše biti čovek" Foto: ATA Images/Mateja Stanisavljević

Početkom decembra meseca, tačnije 7. decembra, očekuje nas premijera novog filma Duška Kovačevića "Nije loše biti čovek". Na ovom projektu je sa poznatim piscem sarađivao i Momčilo Bajagić Bajaga.

Poznati muzičar se u filmu "Nije teško biti čovek" našao u ulozi koproducenta i bio uključen u kreativni proces.

Ekipa portala Telegraf.rs popričala je sa Momčilom Bajagićem Bajagom na promociji spota pesme "Lepe laži", koju zajedno izvode Lena Kovačević i Gordan Kičić.

Frontmen grupe Bajaga i Instruktor osvrnuo se na saradnju sa Duškom Kovačevićem.

- Mi smo prijatelji i saradnici dugo vremena. Ovo nam je drugi film koji radimo zajedno (prvi je bio "Profesinalac"), ja mislim verovatno što je Duško bio zadovoljan onim prvim, pa smo onda nastavili i dobro se razumemo i velika mi je čast da radim ponovo sa Duškom - rekao je Bajaga.

LP album, gde će se naći pesme iz filma "Nije loše biti čovek", naći će se na tržištu, a poznati muzičar nam je rekao nešto više o tome.

- Lena i Gordan Kičić imaju najviše numera. Mislim da Lena ima tri, uključujući i ovu zajedničku. Gordan ima jednu solo, Lena ima jednu solo, imaju jednu zajedničku, Lena ima još neke pesme. Ima puno instrumentalne muzike. Sada moram da kažem da ovo jeste namera da se uradi LP i već sam imao dogovor sa Croatia (Recordsom), imam i urađen omot i sve, ali trenutno je nestašica granulata u Evropi, tako da ćemo izaći sa CD-om uz premijeru, a dok se film bude emitovao, ja sam siguran da će stići i album - rekao je Bajaga.

Na naše pitanje, koja pesma ja vaš favorit, muzičar je rekao sledeće:

- Moja pesma kao hit je ova koju smo čuli danas "Lepe laži", a mislim da je od instrumentalne muzike naslovna tema za film "Nije loše biti čovek" jedna od boljih koju sam uradio - rekao je Bajaga.

Na kraju, poznati muzičar nam je otkrio kakvi su dalji planovi grupe Bajaga i Instruktori.

- Evo, ovaj film, čekamo premijeru , radili smo letos puno, to je bilo pametno, sada ne možemo da radimo, ali, evo, imamo 27. novembra zakazan koncert u Ljubljani, ne znam da li će biti, to sve zavisi od toga (pandemije korona virusa). Navikli smo da u ovom vremenu malo i bežimo, odlazimo, pomeramo, ali takvo je vreme, tako da ćemo se mi truditi. Ja se nadam da će oko Nove godine biti mnogo bolje - zaključio je Bajaga.

Trejler za film "Nije loše biti čovek":

Video: Da li se iza Bajaginih pesama kriju istinite priče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy84

    30. oktobar 2021 | 01:23

    Bajaga&Instruktori su najbolji bend, Bajaga uvek ima dobru muziku i tekstove posebno kada je reč o filmovima i serijama!👏👏👏👏👏

  • Zeljko

    30. oktobar 2021 | 12:51

    znaci, Bajagu opet pustili iz starackog doma...

  • milos

    30. oktobar 2021 | 00:04

    Pa zar nije svaka tvoje pesma najbolja koju si uradio... ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA