"Nije lako posle 3 godine ponovo se vratiti u Beograd": Sergej Ćetković najavio koncert u "Kombank dvorani"

Poznati pevač nastupiće u "Kombank dvorani" 18. novembra u 20 časova

  • 0

Sergej Ćetković se posle pune tri godine vraća pred beogradsku publiku, na koncertu koji će 18. novembra, u 20 časova, održati u "Kombank dvorani".

U okviru obeležavanja velikog jubileja - 20 godina uspešne karijere Sergej priprema vrhunski koncert kojim će svojoj publici nadoknaditi sve propušteno usled nemogućnosti održavanja velikih nastupa, zbog pandemije, tokom

prethodnog perioda. Ujedno, ovaj koncert će biti i najava njegovog sedmog studijskog albuma pod nazivom "Kofer" koji će objaviti do kraja godine.

Sergej Ćetković održao je konferenciju za medije gde je naveo da jedva čeka novi koncert u Beogradu.

- Dugo se nismo družili, evo prilike. Mogu reći da u okviru turneje, koja je krenula prošle godine, onako pompezno u nameri da proslavimo prvih 20 godina muzičke karijere. "Dom sindikata" je bio na tom spisku, korona je učinila svoje tako da smo morali da menjamo stvari u hodu, ali je bilo dovoljno vremena da razmislimo o svemu, da se pripremimo za neke bolje dane i ja se nadam da ti dani dolaze, tako da po prvi put u "Kombank dvorani", u bivšem "Domu sindikata", kultnom mestu u kome su se, da kažem, afirmisali mnogi pre mene. Do sada sam imao prilike da budem gost na nekim manifestacijama i koncertima, a ovako samostalno mogu reći da je velika čast i zadovoljstvo i da ćemo dati sve od sebe da ljudi koji budu na koncertu uživaju i da se koncert preplavi dobrim emocijama i lepim uspomenama - rekao je Sergej Ćetković i nastavio:

- Proteklih godinu i po dana smo radili na novom CD-u, koji je već trebalo da se desi, ali, nekako, evo polako i sigurno se sve privodi kraju, tako da je "Kofer" najava za tu novu priču, sedmu po redu, posle 20 godina, tako da sam prošlu godinu već i precrtao, tako da jedva čekam da se družimo sa beogradskom publikom. Nije lako posle tri godine ponovo se vratiti u Beograd, onako, punog srca, punog kofera dobrih pesama i dobrih emocija i sve ono što u Beogradu uvek dešavalo na koncertima, i u "Sava centru" i "Areni", i nekim drugim prostorima. To je to, da pokažemo na čemu smo radili 20 i kusur godina baš na ovom mestu... Jedva čekam da koncert krene - naveo je Sergej Ćetković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA