≫ 

Pomeren koncert Ramba Amadeusa u Kombank dvorani

"Pomerili smo datum koncerta jer je trenutno zaista najveći talas korone, pa je prosto logično da malo sačekamo", rekao je muzičar

  • 0
Rambo Amadeus Foto: ATA Images

Muzičar Rambo Amadeus odložio je za 26. decembar koncert koji je sa svojim pratećim bendom "Fajv Vinetus" trebalo da održi 21. novembra u Kombank dvorani.

"Pomerili smo datum koncerta jer je trenutno zaista najveći talas korone, pa je prosto logično da malo sačekamo. Nadam se da će 26. decembra stvari delovati mnogo bolje", naveo je muzičar na fejsbuk strani koncerta.

Muzičar je ranije, najavljujući povratk u Kombank dvoranu nakon dvogodišnje pauze, za Tanjug rekao da ne očekuje da će skorije biti stvorene okolnosti za održavanje koncerata, ali da mu nedostaje publika i "dragocen osećaj kad se skupe ljudi sličnog ukusa i senzibiliteta na jednom mestu".

"Naravno, pridržavaćemo se najrigoroznijih epidemioloških mera. Ideja je da se svi osećamo bezbedno. Nedopustivo je da kao emancipovani građani doprinosimo širenju zaraze", rekao je tada muzičar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA