≫ 

Prelepo: Ovu pesmu niste mogli da čujete na koncertu Amire Medunjanin - Sve smo mogli mi (NOVO)

Predivna umetnica gostujući u Love&Live studiju otpevala je dve pesme. Danas poslušajte Amirinu verziju hita Jadranke Stojaković - "Sve smo mogli mi"

  • 1

Amira Medunjanin  nije samo pevač, samo umetnik. Ona je tarapeut, lekar koji svojom glasom i energijom koju emituje čini da ljudima bude bolje. Kada ona peva tužnu pesmu, plače zajedno sa vama, ali čini da se nekon nje ni trenutka ne osetite tužno. Kako je sama rekla u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf.rs, to je dar od Boga.

I taj dar podelila je sa nama, gostujući u Love&Live studiju Telegraf musica, gde je, uz pratnju maestralnog Antonija Vrbičkog na harmonici otpevala dve pesme - Tomin hit "O Ciganko moja", ali i čuvenu pesmu Jadranke Stojaković- "Sve smo mogli mi", koju publika nema prilike da čuje na njenim poslednjim koncertima.

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Map

    18. novembar 2021 | 15:53

    Nije lose ali Jadranka je bila i ostala ne prevazidjena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA