≫ 

Adel se zbog učiteljice rasplakala u programu uživo, pevačica joj se na prelep način odužila

- Adelin ponovni susret sa gospođom Mekdonald dirnuo je srca svih koji su gledali - rekao je izvor

  • 0
Adel Printskrin: ITV

Adel se pre nekoliko dana u programu ITV televizije rasplakala. Naime, kada ju je glumica Ema Tompson pitala ko ju je inspirisao, s pevačica je navela da je to u pitanju njena učiteljica engleskog, gospođa Mekdonald.

Adel je u jednom trenutku primetila da je ona (gospođa Mekdonald) u publici. Pevačica je počela da plače i zagrlila je svoju učiteljicu engleskog.

Adel je, kako pišu britanski mediji, načinila i korak više.

Naime, pevačica je rešila da se oduži svojoj učiteljici za lepe trenutke, te je njoj i njenoj porodice poklonila ulaznice za njen koncert u Hajd parku jula sledećeg godine koje koštaju 500 funti posebno.

- Adelin ponovni susret sa gospođom Mekdonald dirnuo je srca svih koji su gledali, ali nikog više od same Adel. Nakon ITV publike, njen tim je dobio broj gospođe Mekdonald kako bi Adel ponovo mogla ponovo da joj se obrati - rekao je izvor za tabloid "The Sun" i nastavio:

-Sada je njoj i njenoj porodici ponudila karte sa dijamantskim paketom u vrednosti od 500 funti za njene nastupe u BST Hajd parku u Londonu. Adel želi da se pobrine da se ona i njena porodica provedu najbolje ikada - rekao je ovaj sagovornik.

Podsetimo, Adel je objavila novi album pod nazivom "30", koji ima dobre kritike.

Pogledajte susret Adel sa učiteljicom:

Video: Evo ko su najbogatije žene na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA