≫ 

Muzička legenda Smoki Robinson o teškoj borbi protiv korone: "To je pravi ubica i užasna stvar"

- Neki to prolaze blago, ali vi razgovarate sa nekim ko je to teško prošao - rekao je muzičar

  • 0
Smokey Robinson Smoki Foto: Profimedia/INSTAR Images/ INSTARimages.com

Muzička legenda Smoki Robinson pozvao je ljude da "zaštite" sebe i svoje najmilije nakon što je borio tešku bitku sa "pravim ubicom", COVID-om 19.

Legenda Motauna prošle godine je bila hospitalizovana 11 dana nakon što je zaražena korona virusom i plašila se da više nikada neće pevati..

Smoki je u razgovoru za Entertaiment Tonight naveo da je bilo napeto.

- Veoma sam srećan što mogu da podelim (moju priču) jer se nadam da će nekome pomoći... Ljudi me i danas pitaju, ko je znao da ga imam... gde sam se zarazio korona virusom.... Ne znam. Nemam pojma kako sam to dobio. Sve što znam je da sam pogledao gore i imao sam to - rekao Robinson i dodao:

- Bila je to užasna, užasna stvar i dok sam prolazio kroz to nisam baš razmišljao o tome "Hej čoveče, možda nikada nećeš izaći iz ove bolnice živ". Nisam tako razmišljao. Samo sam razmišljao o tome [kako] da se saberem - rekao je muzičar i priznao je da se uplašio ozbiljnosti svog stanja dok veruje da ne bi bio ovde da ispriča svoju priču da nije bilo Boga.

- Zaštitite sebe i one koje volite jer je to pravi ubica i užasna je stvar kroz koju možete proći. Neki to prolaze blago, ali vi razgovarate sa nekim ko je to teško prošao. Dakle, kada prođete kroz to tako, to je zaista teška zdravstvena stvar koju treba prevazići... (da nije) milosti Božije, ja ne bih bio ovde da razgovaram sa vama momci i siguran sam u to - rekao je Robinson, a prenosi Daily Mail.

Smoki se brzo vratio na posao i ne planira da se penzioniše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA