After party Generacije 5 u Love&Live: Čuvenim hitom najavili veliki koncert na Tašmajdanu

Gostovaće i nekadašnji pevači poznatog sastava

  • 0

Poznati bend Generacija 5 održao je uspešan koncert 17. decembra u hali "Amerikana" u Domu omladine, a obožavatelji su mogli da uživaju u njihovim čuvenim hitovima kao što su "Ti samo budi dovoljno daleko", "Ti i ja", "Dolazim za 5 minuta" i ostale.

Nakon ovog nastupa, članovi ovog benda bili su gosti portala Telegraf.rs i projekta Love&Live, a u našem studiju se sviralo i pevalo, ali i pričalo.

U svojevrsnom afterparty-ju, gitarista Generacije 5 Dragan Jovanović Krle ispričao nam je da grupa planira da obeleži 45 godina postojanja velikim koncertom na stadionu "Tašmajdan" u Beogradu.

- Planiramo da 45 godina napravimo na "Tašmajdanu" i onda da pozovemo goste. Ovog puta to nismo radili. Ovaj poslednji koncert je bio nešto u susret jubileju. Ja sam hteo da to bude 45, jer mi smo ušli u 45. Mislim da je (Tašmajdan) realna mera našeg benda i isto tako verujem da ovaj koncert koji je sada bio i ovaj budući otvoriti vrata za turneje. Turneje kao turneje ne postoje, ali da budemo viđeni - rekao je Krle u razgovoru u studiju portala Telegraf.rs.

Poznati muzičar potvrdio da je plan da na koncertu Generacije 5 na "Tašmajdanu" pevaju i neki od bivših pevača ovog benda.

- Odgovor je da. Ovo je vreme razdvajanja, a muzika skuplja. I hoćemo to da uradimo - rekao je Krle.

Aktuelni pevač Generacije 5 Miloš Bajat rekao da se raduje ako bi na velikom koncertu benda nastupio neki bivši pevač ovog sastava, poput Gorana Miloševića.

- Meni će to biti čast. I već mi je čast to što sam u Generaciji 5, što imam priliku da izvodim najveće hitove sa njima koji su to pravili. Nemam zašto da imam tremu. Radujem se, šta više. To jeste poenta rokenrola. Ljubav, poštovanje međusobno. I da zajedno pošaljemo tu energiju - rekao je Miloš Bajat.

Inače, članovi grupe Generacije 5 su izveli 3 pesme u našem studiju, i to "Ti samo budi dovoljno daleko", "Ti i ja", kao i "Stari moj o životu i piću".

Video: LOVE&LIVE: Generacija 5 - Mini koncert Samo ljubav (Uživo) (NOVO) (2021)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA