Rokenrol je živ i mlad! Grupa Lisilo pobedila na trećem Mobil Music Festu

Kao specijalni gosti nastupili su prošlogodišnji pobednici, grupa Sanitarium

  • 0
Grupa Lisila Foto: Alex

Finale trećeg po redu Mobil Music Festa u organizaciji portala Headliner.rs održano je u četvrtak uveče u sali Heaven, kluba Wurst Platz u Beogradu.

U konkurenciji koja je bila najmlađa, ali i najenergičnija u dosadašnjim finalima, pobedu je odneo bend Lisilo, koji je predstavio najzreliji koncept i najprofesionalniju svirku i zasluženo zaradio prvo mesto.

Međutim, i svi drugi bendovi ostavili su više nego sjajan utisak. Kalibar i Generacija Z su bili favoriti mlađe publike, tri devojke iz benda Affliction “oduvale” su sve svojom sjajnom energijom i žestokom svorkom, dok je TBK u demontrirao istinsku kreativnost u pesmama i scenkom nastupu.

Ipak, kako to obično biva, nijanse su presudile i nagrada – snimanje i objavljivanje albuma za PGP RTS , pripala je grupi Lisilo. Pevač ovog benda osvojio je i mikrofon, nagradu Player.rs, koji je nagradio i kompletom palica bubnjarku benda Affliction, Viktoriju Miloševič, koja je sve prisutne u klubu ostavila bez daha svojom veštinom i energijom.

Kao specijalni gosti nastupili su prošlogodišnji pobednici, grupa Sanitarium. Finale je uživo prenošno na Facebook stranici portala Headliner.rs, a ako ste ga propustili, snimak možete pogledati na ovom linku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA