• 0
 ≫ 

Plan B fondacija u svoj rad uključila tim medicinskih eksperata

 ≫ 

Podsećamo vas da su humanu inicijativu i angažovanje Fondacije među prvima prepoznale dve izdavačke kuće – Tesla Music i Jugoton / Croatia Records. One su predstavnicima Fondacije nedavno uručile ček u iznosu od 1.500.000 dinara.

  • 0
Fondacija Plan B

Foto: Sonja Delibašić

PLAN B Fondacija najavljuje rad novoformiranog tima medicinskih eksperata koje sačinjavaju: prof. dr Slobodan Savić, prof. dr Ivanka Baralić-Obradović i prof. dr Nikola Vojvodić. Uključivanjem ovih eksperata, koji su pored svog dugogodišnjeg medicinskog iskustva i profesori Medicinskog Univerziteta u Beogradu, Plan B Fondacija je sada u mogućnosti da oceni prioritetne potrebe onih osoba koje se obrate za pomoć.

„PLAN B Fondacija je ozbiljna i mlada organizacija koja povećava svoje radne i profesionalne mogućnosti putem uključivanja medicinskih eksperata koji imaju znanje i kvalifikacije da nam daju pravi savet u svakom trenutku naših potreba,“ rekao je osnivač PLAN B Fondacije Zoran Konević „Prezadovoljni smo njihovim dolaskom i dobrim namerama da nam se pridruže.“

Cilj i želja PLAN B Fondacije je da pomogne profesionalnim rock & roll i pop muzičarima koji se nalaze u ozbiljnim zdravstvenim problemima. O definisanju prioriteta i načinu pomoći, preporuke će dati medicinski eksperti koji su svoje ogromno znanje i iskustvo stavili na raspolaganje Fondaciji.

„Mislim da je ovo pravi način da se pomogne muzičarima koji imaju ozbiljne zdravstvene probleme. Na nama je da ovoj plemenitoj akciji damo lični doprinos u skladu sa svojim mogućnostima,“ istakao je prof. dr Slobodan Savić.

Prof. dr Ivanka Baralić-Obradović je u svom obraćanju istakla želju celog tima da pomogne ljudima – muzičarima, koji su čitav svoj život posvetili toj vrsti umetnosti:

„Svojim delovanjem oni su nam pružili nezaboravne trenutke zadovoljstva. Mislim da je potrebno da im svi zajedno pomognemo u zdravstvenim situacijama koje su ih zadesile.“

Na misao svoje koleginice nadovezao se prof. dr Nikola Vojvodić, dodajući:

„Radi se o ljudima koji su stvarajući muziku tokom svoje karijere, u to uložili puno truda, energije i empatije. Svojim stvaralaštvom pomogli su mnogima da sačuvaju optimizam i dobru volju u teškim vremenima.“

Svi članovi ekspertskog medicinskog tima PLAN B Fondacije, pozivaju zainteresovane da se obrate Fondaciji putem email-a zajedno@planbfoundation.net

Podsećamo vas da su humanu inicijativu i angažovanje Fondacije među prvima prepoznale dve izdavačke kuće – Tesla Music i Jugoton / Croatia Records. One su predstavnicima Fondacije nedavno uručile ček u iznosu od 1.500.000 dinara.

Pored Zvonimira Đukića Đuleta i Dragog Jelića, Fondacija je pripremila nove kompozicije i umetnike koji će se pojaviti da podrže tu inicijativu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima