Akustik daje sasvim drugačiju emociju: Najveći hitovi Kerbera uz violinu, kontrabas, perkusije...

Bend Kerber je prošle godine proslavio jubilej 40 godina postojanja

  • 1
Belgrade Beer Fest Foto: ATA Images

Veliki akustični solo koncert domaćeg popularnog sastava Kerber, posle nešto više od četiri godine, održaće akustični koncert u Beogradu, ovog puta u Kombank Dvorani 11. februara 2022. godine.

Da se sa hard rok repertoarom u kultnom prostoru nastavlja i u Novoj godini dokazaće nam muzičari ogromne muzičke kilometraže, koji će pred Beograđanima nastupiti zajedno sa gudačima.

U akustik aranžmanima prilagođenim posebno za ovaj koncert, a skoro više od četiri godine nakon solo akustik nastupa, u ovom formatu u prestonici, bend će odsvirati samo neke od hitova kao što su "Ratne igre", "Nebo je malo za sve", "Bolje da sam druge ljubio", "Mama tata".

grupa kerber, koncert Foto: Kombank

Kako najavjuju ovo će svakako biti jedan veoma poseban koncert pošto, kako poručuju, unplugged podrazumeva neku sasvim drugačiju emociju. Uz violine, ksilofon, kontrabas i perkusije publika će moći da čuje svoje omiljene pesme.

Podsetimo, bend Kerber je prošle godine proslavio jubilej 40 godina postojanja.

Prodaja karata počinje danas na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana Markovic

    1. januar 2022 | 14:05

    Divno,jedva cekam. To ce biti dogadjaj za uzivanje i pamcenje. Takvu energiju i glas samo Kerber i Gale mogu pruziti.Zivi bili na mnogaja ljeta....Grupa moje mladosti........ Beer fest,Kalemegdan,Sava centar,mnogo koncerata,i uvek DIVNOOO.......... Snezana Markovic Gracanica Kosovo i Metohija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA