Krenula tatinim stopama: Ćerka Džona Travolte objavila svoj prvi singl

Zanimljivo je da je Džon Travolta imao 22 godine 1976. kada je objavio svoj debitantski singl ‘Let Her In’

  • 2
Ela Travolta Foto: Instagram/ella.travolta

Ćerka Džona Travolte Ela Blu objavila je svoj debitantski singl, “Dizzy”, zbog čega je slavni holivudski glumac izuzetno uzbuđen.

Ćerka Travolte i njegove pokojne supruge Keli Preston, 21-godišnja kantautorka Eli Blu objavila je debitantski singl “Dizzy” i podelila vest na Instagramu.  -

- Tako sam srećna i uzbuđena što mogu da kažem da je moj prvi singl, “Dizzy” konačno izašao! - objavila je na Instagramu.

Tata Travolta je također objavio video i podelio link ka pesmi.

Zanimljivo je da je Džon Travolta imao 22 godine 1976. kada je objavio svoj debitantski singl ‘Let Her In’, koji je dospeo u Top 10 na američkoj listi singlova. Dve godine kasnije vratio se među Top 10 zahvaljujući saradnji sa svojom koleginicom iz filma “Briljantin” Olivijom Njutn-Džon sa “You’re The One That I Want” i “Summer Nights”.

Godine 2009. Džon Travilta i Ela Blu sarađivali su na Disneyjevom filmu “Old Dogs” u kojem je Ela glumila Emili Grir i zajedno sa svojim ocem pevala pesmu “Every Little Step I Take”. Pesma “Dizzy” je dostupna i na svim streaming platformama.

(Telegraf.rs/hollywoodlife.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA